Nieuw bij Prénatal: MAM spenen en flessen!

Gewoon producten die doen wat ze moeten doen, zonder teveel poespas. Het merk MAM combineert functionaliteit en design in producten die allemaal gemaakt zijn met het oog op een oplossing.  Goed nieuws: de flessen en spenen van MAM zijn vanaf nu bij Prénatal verkrijgbaar.

MAM Flessen

Wil je de overgang maken van borstvoeding naar de fles, maar lijkt je dit lastig? Of heeft je kleine wellicht last van buikkrampjes. Met de MAM Easy Start ™ Anti-Colic fles behoren deze struggles tot het verleden. Door de zelfsteriliserende functie wordt schoonmaken ook een eenvoudig klusje. Je haalt de fles uit elkaar, doet een klein beetje water in de bodem en zet hem in de magnetron. Even wachten en klaar! Deze handige fles is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

MAM spenen

Maakt je kindje regelmatig gebruik van een speen en wil je de kans op een ‘spenenmondje’ proberen te voorkomen? De MAM Perfect speen is 60% dunner (Wild Hi-Precision instituut) en 4x flexibeler (Universiteitskliniek in Wenen) dan vergelijkbare spenen . De kaak en tandjes van je kindje kunnen zich hierdoor optimaal ontwikkelen. Om irritatie te voorkomen hebben alle MAM spenen grote luchtgaten in het schildje – zo kan de huid gewoon blijven ademen. In het handige opbergdoosje kun je de speen makkelijk meenemen en met een beetje water steriliseer je de speen in een mum van tijd.

Wil je ook een zorgeloze tijd met je kindje?

Maak via Facebook kans op een gratis MAM Starterset ter waarde van € 30,- Ontdek de collectie spenen en flessen van MAM in één van onze megastores of shop ze in onze webshop.

  • Cilem
    14 september 2017 at 20:35

    Fijn dat jullie Mam in jullie assortiment hebben. Dat wordt straks een stuk makkelijker winkelen. Ik gebruik het al vanaf de geboorte van mijn zoontje. Soms moesten wij helemaal naar Duitsland om een speen aan te schaffen. Goed bezig!!