NIEUW van Philips AVENT: Anti-Colic systeem

Of jullie nu (afgekolfde) borstvoeding of flesvoeding geven: een fijn flesje is écht een must. Veel kindjes krijgen al vroeg te maken met darmkrampjes of reflux. Zo zielig! Daarom heeft Philips AVENT nu een nieuwe anti-colic fles ontworpen. Ook de starterset Anti-Colic is heel fijn! Deze flessen hebben iets wat we nog niet eerder gezien hebben: een AirFree ventiel. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder om te ontdekken of dit dé ideale fles is voor jullie.

Nieuw bij Prénatal

Het gebruik van het AirFree ventiel

Het gebruik van de fles is super easy. Je hebt maar een paar onderdelen nodig om ‘m in elkaar te zetten en ook schoonmaken is zo gepiept. De AirFree-opening is te combineren met alle flessen tegen darmkrampjes. Helaas kun je hem niet combineren met de Natural-flessen, -spenen en -schroefringen.

Uniek AirFree ventiel systeem

Iets waar ouders vaak tegenaan lopen is het feit dat er veel lucht in het speentje komt. Iets wat er vervolgens weer voor zorgt dat je kleintje last kan krijgen van krampjes. Dankzij het unieke ontwerp van de Anti-Colic fles blijft de speen vol melk, zonder daar lucht bij toe te laten. Zo kun je jouw baby altijd gemakkelijk en zonder problemen voeden. Zelfs als je hem of haar rechtop laat zitten. Horizontaal voeden is dus vanaf nu geen probleem meer. Ook fijn als je kindje al wat ouder is en zelf het flesje tussen de knuistjes kan nemen.

Philips AVENT airfree horizontaal

Zo makkelijk gaat het!