NIEUW: Petit Playground by Prénatal

Het is altijd weer een feestje als onze nieuwe Sweet Petit by Prénatal collectie uitkomt. Vanaf vandaag is ‘Petit Playground‘ verkrijgbaar. Een stoere, kleurrijke collectie – perfect als je kinderen op een grijze najaarsdag buiten willen spelen. Add some colour to each day!

Nieuw bij Prénatal

Knits & colourblocking

We genieten nog eventjes na van de zomer, maar weten ook dat de herfst straks zijn intrede gaat doen. Je ziet veel winterse breisels in speelse colourblocks in deze collectie. Alles ziet er super comfortabel uit en de items zijn onderling goed met elkaar te mixen.

Laagjes, laagjes, laagjes!

Omdat de items onderling zo goed te mixen zijn, kun je prima gebruik maken van laagjes. Daardoor is dit de ultieme collectie voor het najaar, die zowel bij warm als kouder weer te dragen is.

Voor de jongens een gebreid broekje met ‘afneembare’ bandjes, de sweater met geometrische all-over print en een reversible sweater in streep.

Warm kleurenpalet

Het kleurpalet bestaat uit vergrijsde kleuren, donkergrijs melange met off-white – voor een warm najaars beeld. Roze en warm rood voor de meisjes en feller groen met zand voor jongetjes.

Unieke items

Uniek in deze collectie zijn de harige teddy en comfortabele sweat styles in vernieuwende silhouetten. Ook deze keer zijn weer verschillende sportinvloeden terug te zien zoals stoere details zoals ribboorden met sportstrepen.

De key-items voor de meisjes: een teddy bodywarmer, een gebreide jurk met plooien, en knitwear met ingebreide colourblock

Video

Sweet Petit by Prénatal: 4x per jaar

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.