NIEUW: de duurzame en stijlvolle Joolz Day²

564442_full
Na het succes van de Joolz Day, kondigt Joolz met trots aan dat zij hun eerste en zeer succesvolle kinderwagen volledig opnieuw hebben ontworpen – de Joolz Day² is geboren. Hoera! Benieuwd naar het nieuwe paradepaardje van Joolz? Lees dan vooral verder!

Bij Joolz staat ‘Positive Design’ centraal. Daar bedoelen ze mee dat ze jouw leven zo makkelijk en mooi mogelijk willen maken. Dat doen ze door een ergonomische comfortabele en stijlvolle kinderwagen te ontwerpen die aan alle gemakken voldoet.

De eerste kinderwagen is, zoals we al eerder zeiden, een enorm succes bij (aanstaande) ouders. Om dat succes te vieren heeft Joolz de Day volledig opnieuw ontworpen.  De Joolz Day² is het resultaat en wordt zowel ontworpen als geproduceerd in Nederland. Hiermee maakt Joolz een grote stap naar een duurzame manier van leven. Als mama en papa wil je natuurlijk een zo mooi mogelijke wereld achterlaten voor je kleintje én met de kleinste dingetjes maak je al het verschil. Bijvoorbeeld met een duurzame kinderwagen!

Kenmerken

De Joolz Day2 is comfortabel voor je kindje, gemakkelijk in gebruik voor de mama’s en papa’s, stijlvol en dus duurzaam. Klinkt cool toch? De Joolz Day2 heeft een een grote wieg met doorkijkventilatie, zo kan je kindje heerlijk naar buiten koekeloeren. De omvang van de kinderwagen is iets compacter dan voorheen, op die manier blijf jij overal lekker mobiel.

Joolz Day 2.0 Earth 0Joolz Day 2.0 Earth 1

Een dagje weg? Ja tuurlijk!

Het inklapsysteem van de Joolz Day², is net zoals bij de Joolz Day, super soepel. Dus ga je een dagje met de auto weg? Geen probleem! De Joolz Day² gaat heel gemakkelijk met jou mee. En ben je van plan om veel spullen mee te nemen voor bijvoorbeeld een dagje naar het bos of om te shoppen? De makkelijke XL boodschappenmand kan helemaal vol. Handig!

What else?

Het ergonomische design van de Joolz Day² zorgt voor een goede ondersteuning van jou en je kindje. Het zitje kan in beide richtingen geplaatst worden en kan in drie verschillende standen worden gezet. Daarnaast zijn zowel het zitje als de reiswieg van de Joolz Day² voorzien van een zachte voering. De hoge stoel- en wiegpositie bevordert de stand van je rug, omdat je niet ver naar je kindje hoeft te reiken. Dankzij de anti-lekbanden waar de kinderwagen over beschikt, hoef je niet bang te zijn voor een lekke band.

Shop ‘m nu bij Prénatal! De kinderwagen wordt compleet geleverd, dus je hoeft geen losse onderdelen meer aan te schaffen. Bekijk ‘m hier of maak een testrondje in één van onze megastores!

geen reacties

laat hier je reactie achter!