De New Born lijn van Philips Avent

Een kindje kan in korte tijd veel veranderingen door maken. En ja, daar hoort ook verandering in producten bij 😉 Producten die zijn afgestemd op de periode waarin je kindje zit. Speciaal voor die eerste periode heeft Philips Avent Natural een New Born lijn – met daarin precies datgene wat jouw kleintje nodig heeft.

Deze lijn bestaat uit een mini bottle, slow flow speen en de soothie fopspeen. Dankzij het ontwerp van de Slow flow flesspeen krijgt je baby de juiste hoeveelheid voeding binnen via een langzaam controleerbare toevoer. De mini bottle met Slow Flow speen is een nieuwe fles in de Avent Natural lijn die speciaal is ontworpen om zoveel mogelijk gelijkenissen met de borst te hebben. Ideaal dus als je borst- en flesvoeding wilt combineren.

Soothie fopspeen

De Soothie fopspeen is populair onder heel veel kindjes. Door het speciale gebruik van duurzaam ziekenhuis siliconen ervaart je kleintje geen irritaties in het gezichtje. Veel kindjes die (te vroeg) in het ziekenhuis geboren zijn krijgen een soothie speen en willen daarna thuis niets anders meer. Het flexibele schildje is comfortabel voor het gezicht van de baby. De fopspeen is ook nog eens schattig dankzij het beertjes ontwerp. Fijn ook dat alle producten BPA-vrij zijn, want zeg nou zelf: alleen het beste voor je baby! 🙂

Ten slotte nog een tip voor het gebruik van de (fles)speentjes: vervang ze binnen de aangegeven maanden (1 of 3) voor optimaal gebruiksgemak.

WIN een set!

Via Instagram geven wij 5x een set met daarin een Mini-bottle & soothie fopspeen weg. Je kunt natuurlijk ook altijd de collectie bekijken in één van onze winkels of shoppen in onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!