Redmiddel voor jouw kleintje: Neutral babydoekjes!

Mother with her baby
Alle baby’s hebben een gevoelige huid en daarom is het belangrijk dat deze goed verzorgd wordt. De huid is dunner en gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Het komt weleens voor dat jouw kleintje een uitgedroogde, rode en geïrriteerde huid heeft. De babydoekjes van Neutral zijn jouw redmiddel én wij mogen er 5 weggeven op Facebook!  

Elk baby’tje heeft wel eens een rood of droog plekje. Dat is helemaal niet gek of iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Alle baby’s hebben hier namelijk wel eens last van. Neutral babydoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Je kunt de babydoekjes bijvoorbeeld gebruiken voor de billetjes, handjes of het gezichtje.  Door de babydoekjes wordt het risico op een geïrriteerde babyhuid verminderd.

Musthave  voor elke babyhuid!

Wat maken de babydoekjes van Neutral een echte musthave om de huid van jouw kleintje mee te verzorgen? De babydoekjes bevatten 0% parfum, 0% kleurstoffen en 0% parabenen. Daarnaast is het product dermatologisch getest en goedgekeurd. Ook zijn de doekjes zeepvrij en reinigen ze de huid op een milde wijze.

Het is belangrijk dat een product de babyhuid op een milde wijze verzorgt. Doordat de huid nog gevoelig is, wil je dit zo min mogelijk prikkelen door bijvoorbeeld ingrediënten zoals parfum of zeep. Dit heeft een agressieve werking op de huid van een baby en kan alleen maar zorgen dat de huid nog geïrriteerder wordt.

Benieuwd geworden? Wij mogen 5 van jullie gelukkig maken met de babydoekjes – neem een kijkje op onze Facebook voor de winactie(AFGELOPEN)! Wil je ze meteen uitproberen? Dat kan natuurlijk ook. De doekjes zijn verkrijgbaar bij Prénatal in onze webshop of in één van onze winkels.

De winactie van de Neutral babydoekjes is afgelopen. Celine Cornet, Mara Bambacht-Weijenberg, Sandra Overbeeke ,Cathy Kasse en Samantha Vogels zijn de gelukkige winnaars. Bedankt voor het meedoen! 

geen reacties

laat hier je reactie achter!