Op weg naar dromenland met SwaddleMeyco

Als je kindje nog niet zo goed heeft uitgevonden hoe zijn of haar armpjes en beentjes werken kan je kindje onrustig worden en wakker liggen van zwaaiende armpjes. Ook als je kindje zich onrustig voelt in het bedje kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen. Een fijn ‘coconnetje’ kan jouw baby hierbij helpen!

Na 9 maanden in mama’s buik kan het zijn dat jouw kindje na de geboorte onrustig beweegt en zich niet comfortabel genoeg voelt om in slaap te vallen. Het ‘swaddlen’, ook wel inbakeren genoemd, voelt voor jouw kindje als een rustgevend plekje en kan helpen bij een goede slaap. En voldoende slaap voor jouw baby is natuurlijk ook fijn voor jou!

Een rustige nacht voor jou en je baby

Wanneer baker je je kindje in?

Eén van de redenen om te kiezen voor het inbakeren van je kindje, is als je te maken hebt met een huilbaby of een onrustig kindje. Belangrijk is te weten of de onrust of het huilen geen medische oorzaak heeft. Raadpleeg dus altijd een verloskundige, kraamhulp of arts voor je begint met inbakeren. Baby’s waarvan duidelijk is dat ze vooral last hebben van het moro-reflex kunnen ook worden ingebakerd. Ook baby’s die het moeilijk aanleren om zelf in slaap te vallen kunnen baat hebben bij inbakeren. Het komt er op neer dat het grootse gedeelte van de kinderen baat heeft bij inbakeren, daarom is het fijn voor je baby in direct na de geboorte te starten met inbakeren.

De Swaddle Meyco inbakerdoeken

De inbakerzakjes van Meyco hebben een uniek ontwerp; de zak kun je helemaal open maken zodat je gemakkelijk je kindje erin kan leggen. Daarna kun je de doek vastmaken met het klittenband aan de voorkant. Aan de onderkant van de doek is er voldoende ruimte, dus je kindje kan nog wel zijn beentjes bewegen. De SwaddleMeyco is gemaakt van 100% katoen en is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte.

Afbeelding 1: Leg je baby zo neer in de “SwaddleMeyco”, dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de
“SwaddleMeyco”. De beentjes worden in de voetenzak geplaatst. Open de klittebandsluiting aan de bovenkant van de voetenzak.

Afbeelding 2: Vouw de linker omslag aangesloten om het lijf en de armen van je kleintje. Aan de onderkant van de linker omslag bevindt
zich het bijbehorende klitteband, welke past op het klitteband ter hoogte van je baby’s buik. Bevestig de beide delen op elkaar.

Afbeelding 3: Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee open klittebandsluitingen op het klitteband van de linker flap.

Algemeen: De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je kleintje mag hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van je baby kunnen bij het inbakeren het beste gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen opdat de SwaddleMeyco zo strak mogelijk gesloten kan worden. Een te los zittende SwaddleMeyco zorgt niet voor het gewenste resultaat. Leg je kleine tijdens het inbakeren en als ze slapen altijd op de rug.

310050_340050_SwaddleMeyco inbakerdoek 2-pack dots uni lichtroze 1

Inbakerdoek 2-pack roze
€24.95

301018_331018_SwaddleMeyco inbakerdoek dots stone green

Inbakerdoek stone green
€14.95

310020_340020_SwaddleMeyco inbakerdoek 2-pack stars uni grijs 1

Inbakerdoek 2-pack grijs
€24.95

geen reacties

laat hier je reactie achter!