Mix en Match jouw persoonlijke Stokke® Steps™

Maak de stoel voor je kleintje net zo uniek als je kindje zelf is. Mix en match je eigen Stokke® Steps™, net zolang tot dat jij dé perfecte stoel voor jouw kleintje hebt gecreëerd. Stokke – de stoel die met je kindje meegroeit – is compleet te stijlen naar jouw eigen smaak. Goed nieuws, je maakt kans om er één te winnen!

Met de nieuwe kleuren kun je de Stokke® Steps™ kinderstoel nu helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt, naar jouw stijl. Kies de poten, de wipstoel, Baby Set, eetblad en kussenset helemaal naar jouw smaak en stel hem samen. Er zijn met al deze keuzes wel meer dan 1000 mooie combinaties mogelijk voor jouw perfecte stoel. Zo kun je een originele kinderstoel ontwerpen voor je kindje en is het een echte eyecatcher in jouw huiskamer!

Een stoel die met je kleintje meegroeit

De stoel van Stokke® Steps™ houdt rekening met iedereen en zo kan zelfs de allerkleinste meegenieten. Doordat de stoel meegroeit met je kleintje – en dus te verstellen is – kun je de stoel gemakkelijk aanschuiven bij tafel en kunnen jullie als gezin met z’n allen genieten.

De Stokke® Steps™ Bouncer is gemakkelijk als wipstoel te gebruiken vanaf de geboorte van jullie kindje. Hij ligt erg comfortabel en draagt daarnaast goed bij aan de fysieke ontwikkeling van jullie kleintje. Het is een multifunctioneel product, hij is namelijk te combineren met de kinderstoel zodat je kindje makkelijk aan tafel kan zitten. Wanneer je kindje groter groeit kun je gemakkelijk van accessoires wisselen en de stoel aanpassen op wat je kindje op dat moment nodig heeft.

Stokke® Steps™ in het kort

Dat de kinderstoelen van Stokke handig waren, wist je misschien al wel. Hieronder zetten we nog het een en ander op een rijtje:

  • De Stokke® Steps™ is al te gebruiken vanaf de geboorte, dus steeds een nieuwe stoel is niet meer nodig
  • Stijl hem helemaal naar jouw smaak
  • Meer dan 1000 combinaties mogelijk
  • Er is geen gereedschap voor nodig om de accessoires te veranderen, lekker handig dus! 😉

Kun je ook niet wachten om jouw eigen Stokke® Steps™ samen te stellen? Bekijk dan snel de nieuwste kleuren in onze webshop of kom langs in één van onze winkels! Wil je kans maken op een gratis Stokke® Steps™, doe dan mee met onze winactie via Facebook.

geen reacties

laat hier je reactie achter!