Met je baby naar Center Parcs

Eindelijk is het zover: je gaat met je baby op vakantie! Lange ochtenden kroelen met je kleine keutel, babyzwemmen en genieten van de wandelingetjes als one happy family. Wordt dit de eerste vakantie met je kleine of ben je al eens eerder weggeweest? Een vakantie als gezin blijft bijzonder en zijn fijne herinneringen om op terug te kijken.

Op vakantie in Nederland

Vind je het niet zo’n fijn idee om naar een verre bestemming te gaan of het vliegtuig te pakken? Dat snappen wij maar al te goed. Voor het mooie weer hoef je niet altijd naar het buitenland, ook hier in Nederland kan het prima weer zijn! Is het toch wat aan de frisse kant en mis je de warmte? Dan is het tropische zwembad écht een uitkomst. Palmbomen, golven en een heerlijke temperatuur; wat wil je nog meer?

Family time

Op vakantie heb je niet alleen alle tijd voor je baby, maar ook voor jezelf en je partner. Jullie kunnen heerlijk genieten van elkaar. Een huisje met alle rust, midden in een prachtig natuurgebied, is de basis voor een fijne vakantie. Begin de dag rustig aan en neem een duik om goed wakker te worden. Ook je kleine kan mee! Speciaal voor de baby’s gaat het zwembad iets eerder open en kunnen ouders met de kleine rustig zwemmen. Hoé fijn!

Onbezorgd genieten

Ligt je checklist met alle vakantie babyspullen klaar? Top! Maar geen zorgen als je toch iets vergeten bent! Op het park is een supermarkt waar je o.a. luiers, babyvoeding en nog veel meer kunt scoren. Naast dat je natuurlijk zelf kunt kokkerellen, kun je ook lekker uiteten gaan. De restaurants bij Center Parcs zijn speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Een knusse sfeer met genoeg ruimte voor een kinderstoel en een lekker uitgebreide menukaart. Zelfs babyvoeding kun je (gratis) krijgen als jullie een drankje en hapje hebben besteld, top!

Luxe cottages

Wil je de luxe van een hotel? Dat kan! Op vakantie is het belangrijk om te genieten en de dagelijkse huishoudklusjes zoveel mogelijk te vermijden. Zeg nou zelf; je eigen bed opmaken is niet je favoriet. Center Parcs heeft speciale accommodaties waarbij alles voor je wordt gedaan! Je bed wordt opgemaakt en je krijgt elke morgen verse broodjes. Sounds good, right?!

Vertrouwd in het buitenland

Willen jullie toch iets verder weg? Kies dan voor een vakantiepark van Center Parcs over de grens. Een (mini)vakantie in België, Frankrijk of Duitsland is minstens net zo leuk als in Nederland: het vertrouwde van hier, maar dan net iets anders. Veel groene parken met talrijke activiteiten voor jullie als newborn gezin. Erg handig: geen lange ritten in de auto voor je mini, je bent zo weer thuis.

Boek je vakantie met korting

Wil je graag een paar dagen er tussen uit of wil je op vakantie in eigen land? Dan komt dat goed uit. Met een Prénatal kortingsvoucher krijg je tot 50% (!) korting op een verblijf bij Center Parcs. Deze Prénatal kortingsvoucher krijg je bij besteding vanaf 75 euro. Shoppen en korting krijgen op een vakantie, een win-winsituatie dus! Boek hier je verblijf en begin met het vieren van je (eerste) vakantie met je kleintje.

Ben je van plan om te boeken? Lees dan hier de actievoorwaarden.

geen reacties

laat hier je reactie achter!