Ga mee op safari met nijntje!

Is nijntje bij jullie thuis ook het favoriete konijntje? Dan heb je onze nijntje safari collectie vast al gespot! Met de safari collectie kan je kleintje met verschillende vrolijke dierenvriendjes spelen naast zijn vertrouwde nijn. Heerlijk zacht en nog steeds in de vrolijke kleurtjes – mint en roze, perfect voor je kleintje. Lees gauw verder, want we geven een knuffel van 60 cm weg! 

Nijntje, het liefste konijntje

Nijntje, lief klein konijntje..!’ Bij wie klinkt dit niet de hele dag door, haha?! Zoveel kindjes over de hele wereld die niet meer zonder hun lievelingskonijntje kunnen. Tiamo heeft een hele fijne lijn met allerlei zachte nijntje items – voor de allerkleinsten tot de grotere kindjes.

Nijntje heeft speciaal voor de safari collectie haar allermooiste outfit vol ruitjes aangetrokken. Deze ruitjes zie je ook terug in de rest van de collectie  – waarin je onder andere speelkleden, muziekmobielen en knuffels vindt.

Laten we op ‘safari’ gaan!

In de safari collectie maakt je kleintje naast ‘nijn konijn’ ook kennis met andere dieren zoals de zebra en leeuw – die ongetwijfeld ook in de smaak zullen vallen! De items zijn heel toegankelijk waardoor ze perfect in ieders baby -of kinderkamertje passen. Door de zachte stofjes kunnen de allerkleinsten (vanaf de geboorte) zich er al mee vermaken. Stiekem zou je de hele verzameling wel bij elkaar willen sparen 🙂

WIN een nijn knuffel van 60 (!) cm

Het bekendste konijn van de wereld is er in verschillende zachte knuffelformaten. Wij mogen de nijn van 60 cm groot weggeven! Heerlijk om mee te knuffelen, maar natuurlijk ook leuk als deco in je kinderkamer! Doe mee via Instagram!

Je shopt van 30 juli t/m 5 augustus 2018 zelf al je nijntje speelgoed met 20% korting! Shop in een van onze winkels, of in onze webshop.