Op pad met de Maxi-Cosi Pebble Plus Nomad collectie!

BBC8980_bebeconfort_carseat_pebbleplus_lifestyle_2016_closeupbaby
Yay, een nieuw jaar! Is 2017 hét jaar dat jouw kleine wondertje geboren wordt? Spannend – een nieuw, groot avontuur! Welke plek ga jij dit jaar zeker met je kindje ontdekken? Met de nieuwe Nomad collectie van de Maxi-Cosi Pebble Plus weet je zeker dat je veilig op pad gaat! Eén van jullie kan deze gave autostoel winnen – lees snel verder! 

Een nieuw jaar betekent nieuwe kleuren voor de Maxi-Cosi Pebble plus. De drie stoere Nomad kleuren zijn geïnspireerd door het ritme van de natuur. De patronen van de Nomad zijn stoer, avontuurlijk en stijlvol.

Tinten uit de natuur

We  de nieuwe jasjes van de Maxi-Cosi Pebble Plus! De Nomad Blue doet denken aan de helderblauwe oceaan, de Nomad Sand aan de golvende patronen van zandduinen en de Nomad Green geeft het gevoel alsof je in het bos bent. Door deze gave kleuren wil je toch direct naar het strand of het bos toe voor een fijne wandeling met jouw kleintje, niet waar?!

De Maxi-Cosi Pebble Plus is een super comfortabele autostoeltje voor baby’s. De Pebble Plus biedt uitstekende veiligheidsprestaties en voldoet aan de i-Size wetgeving (R129) voor autostoeltjes. In 2016 is de Pebble Plus door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’. Het autostoeltje is geschikt voor kindjes met een gewicht van 0-13 kg.

Het autostoeltje heeft een verstelbaar gordelsysteem die je makkelijk me een hand kan verstellen. Wat wij handig vinden is dat het gordelsysteem open blijft staan, zo kan je je kindje gemakkelijk in- en uit het autostoeltje halen! De Maxi-Cosi Pebble Plus past op alle kinderwagens van Maxi-Cosi en Quinny en kan ook gebruikt worden in combinatie met kinderwagens van veel andere merken.

De Pebble Plus wordt standaard geleverd met een comfortabele verkleiner voor baby’s. Met de verkleiner kan je pasgeboren baby veilig vervoerd worden en zit je baby prettiger in de autostoel. Voor het comfort van grotere baby’s en bescherming bij een zijdelingse botsing, zijn de zijvleugels aan de bovenkant voorzien van impact absorberend materiaal.
Dorel

Heb jij de Maxi-Cosi op je verlanglijstje staan? Wij verkopen de Maxi-Cosi Pebble plus in onze winkels en op onze webshop!

GIVEAWAY – win een autostoel

Wil jij deze gave Nomad Maxi-Cosi Pebble Plus winnen? Vul het onderstaande formulier in & misschien ben jij de gelukkige winnaar! Binnen een week nemen wij contact op met de winnaar.

Leuk nieuws! De winnaar is bekend: gefeliciteerd Anne Zeelenberg! Bedankt voor al jullie deelnames en houd onze Facebookpagina in de gaten voor nog veel meer leuke acties.

Een moment geduld aub.

geen reacties

laat hier je reactie achter!