Maxi-Cosi AxissFix Air: nóg veiliger onderweg

Tijd voor een family road-trip! Maar, hoe ga je nou veilig de deur uit? Met de Maxi-Cosi AxissFix Air zit je kindje veiliger dan ooit. Dit is namelijk de eerste autostoel mét airbags! Kinderen reizen het veiligst achterwaarts tot ze ongeveer vier jaar zijn. Maar met tegenwoordig meer kleine stadsauto’s zitten kinderen soms al eerder voorwaarts. Met de Maxi-Cosi AxissFix Air is hier rekening mee gehouden en zit je kindje veiliger dan ooit.

Extra bescherming door airbags

Super leuk natuurlijk, op stap met de familie. Maar gevaar zit in een klein hoekje. Met de AxissFix Air kan jij met een gerust hart de auto instappen! Door de airbags is het hoofd en nekje van je kindje namelijk extra beschermd. Bij een botsing worden de twee mini-airbags, die in de gordels zitten, in een fractie van een seconde gevuld met koude lucht.

Voor meer uitleg: check even deze video waarin wordt gedemonstreerd hoe de Maxi-Cosi AxissFix Air werkt in het geval van een aanrijding.

Naast de airbags, zijn er nog meer features waar je moederhart erg blij van wordt! Zo is de I-Size veiligheid verbeterd om te zorgen voor een nog veiligere autorit voor je kleintje. Ondanks dat veiligheid op 1 staat, is gemakkelijkheid ook iets waar veel mama’s blij van worden. Een stoel die 360° kan draaien, zodat jij je kleintje gemakkelijk, zonder gedoe of pijnlijke rug  in de stoel kan zetten – hoe fijn klinkt dat? De AxissFix Air wordt óók nog geleverd met ISOFIX, wat het nog makkelijker maakt om je kindje in de auto te plaatsen en goed vast te zetten. Een hele wereld aan veiligheid komt samen in één autostoel.

Achterwaarts en voorwaarts

De Maxi-Cosi AxissFix Air is zowel achterwaarts te gebruiken vanaf 61 cm (ongeveer 4 maanden) tot 87 cm (ongeveer 2 jaar) en voorwaarts vanaf 76 cm (ongeveer 15 maanden) tot 105 cm (ongeveer 4 jaar). Het stoeltje kan 360º draaien, wat super praktisch is. Geen gedoe meer met je kleintje in het stoeltje wurmen. Je draait hem gemakkelijk naar de deur toe en je hebt alle ruimte om je kindje vast te zetten. Wat ons betreft één van de beste uitvindingen!

Extraatje

Extra fijn: heb jij net een nieuwe Maxi-Cosi aangeschaft? Meld hem dan binnen 3 maanden aan en ontvang levenslange garantie! > www.maxi-cosi.com/lifetimewarranty

Ben je je aan het oriënteren op een autostoeltje en wil je ‘m graag eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels! Ook kun je ‘m daar vergelijken met andere Maxi-Cosi autostoeltjes. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in onze webshop.