De wipstoel die beweegt zoals jij: de MamaRoo!

mmr3_lifestyle2
Herkenbaar? Baby’tjes worden vaak rustig door gewiegd te worden. Als mama’s en papa’s zijn we daar maar al te druk mee bezig. Want baby’s vinden niets fijner dan jouw herkenbare, natuurlijke bewegingen. 4Moms heeft daarvoor een handige uitkomst ontwikkelt: de nieuwste MamaRoo. De MamaRoo is een wieg die beweegt zoals jij!

Om een baby kalmer te maken worden ze vaak gewiegd. Een wipstoeltje of schommeltje kan jou hierbij een uitkomst bieden. Maar: hiermee wordt helaas niet de natuurlijke beweging van de ouders nagebootst. En laat dat nou precies zijn wat baby’tjes zo fijn vinden aan het wiegen. De MamaRoo wipstoel beweegt zoals de ouders. Hij schommelt, wiegt en deint. En voor papa’s en mama’s die vaak een nachtelijke autorit maken: goed nieuws! De MamaRoo kan zelfs de autorit nabootsen.

De nieuwste MamaRoo is zelfs met een speciale app op afstand te bedienen.

3-15_mp3-in-mroo-and-rroo

Wat maakt de MamaRoo uniek?

De MamaRoo bootst dus de natuurlijke beweging van de ouders na. Super handig en dat scheelt soms onwijs veel tijd. De MamaRoo is in te stellen op 5 verschillende bewegingen:

 1. Autorijden
 2. Kangoeroe
 3. Schommel
 4. Rock
 5. Oceaan

Daarnaast heeft de MamaRoo een ingebouwde speaker. Uit de speakers kun je natuurgeluiden maar ook eigen muziek laten afspelen. Je eigen MP3-speler of telefoon is aan te sluiten aan de MamaRoo. Oók heel handig: het zitje is flexibel verstelbaar van ligstand naar zitstand waardoor de MamaRoo ook te gebruiken is voor het geven van hapjes. De nieuwste MamaRoo is zelfs met een speciale app op afstand te bedienen. Je kindje kan rustig wegdoezelen zonder gestoord te worden!

De MamaRoo is verkrijgbaar bij Prénatal in de kleuren zwart en grijs, bekijk ‘m in de webshop of kom langs in één van onze winkels.

2 Comments

 • Reply
  Lies
  15 oktober 2016 at 22:31

  Zo fijn voor mijn kleinkind juul,voor als ik weer mag oppassen

 • Reply
  A.s.
  16 oktober 2016 at 12:53

  Wat kost het??

 • laat hier je reactie achter!