5x verwencadeautjes voor de mama-to-be

verwennen
Proud mama to be, maar pfoe dat valt niet mee. Zwanger zijn is een heel mooi moment maar met de veranderingen die in het lichaam plaatsvinden neemt het ook wat kwaaltjes met zich mee. Daarom is het extra belangrijk om de mama-to-be goed te verwennen! Maar hoe verwen je mama? Wij hebben speciaal voor jou (nou eigenlijk voor mama) 5 super leuke verwen cadeautips.

1. Lekker in je vel met een verzorgingspakketje

Vooral tijdens de zwangerschap verdient je lichaam wel wat extra aandacht, er vinden zoveel veranderingen plaats. Een lekkere verzorgende crème en voldoende vitamine is dan heel fijn 🙂
Davitamon mama compleet 0

2. Chique en sexy in dit feestjurkje

Met de feestdagen in het vooruitzicht wil jij er natuurlijk op je mooist uitzien. Gelukkig hebben wij mooie feestjurkjes zodat jij ondanks jouw buik chique met een tikkeltje sexy aan het kerstdiner kan zitten. Mooi paar schoenen eronder en jij voelt je weer een aantrekkelijk!
Mamalicious zwangerschapsjurk New Mivana 1

3. Verwen jezelf met een hippe luiertas

Welke moeder is er nu niet gek op tassen? Vergeet de suffe luiertassen, met deze tas kan jij straks in stijl alle luiers van hydrofiele doeken meenemen. En hij is ook nog eens super leuk om voor gewoon te gebruiken!
Prenatal luiertas lederlook 0

4. Comfortabel maar mooi met deze voedingsbh

Alles groeit tijdens je zwangerschap en wellicht voelt jouw huidige lingerie niet meer comfortabel. Met deze kanten voedingsbh heb je toch wat extra steun na de zwangerschap en als de baby er is kun je op een makkelijke manier borstvoeding geven.
Prenatal voedingsbh Kant 0

5. Geef je buik ondersteuning met deze buikband

Last van je onderrug door je zwangerschap? Maak het jezelf wat comfortabeler met deze buikband. Vooral als je nog veel moet lopen en staan, houd je het toch net wat langer vol met deze buikband. 
Carriwell buikband 0

6. Lekker liggen met dit voedingskussen

Huh, voedingskussen voor jezelf? Dit Deltababy voedingskussen is super comfortabel om tijdens je zwangerschap tegenaan te liggen. Zwangere vrouwen vinden het vaak lastig om een fijne houding te vinden tijdens het slapen, deze voedingskussen laat je net wat lekkerder liggen.
Deltababy voedingskussen 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

1 Comment

  • Reply
    Vanesa Valsblom
    4 december 2016 at 22:15

    Nice place to buy stuff for baby and pregnant moms.

  • laat hier je reactie achter!