Uit logeren? Met dit campingbed géén probleem!


Slaap je zelf ergens anders, dan gooi je wat handige spullen in je tas en ben je ready to go. Voor je kleintje werkt dat tóch wat anders. Een logeerpartijtje voelt inmiddels als een complete volksverhuizing – om nog niet te spreken over het gehannes met het campingbedje. In deze blog vertellen we je daarom meer over de Koelstra Travelsleeper T5: dit campingbed maakt het nachtje logeren een stuk makkelijker!

In het Travelsleeper T5 reisbedje van Koelstra kan je kindje overal slapen. De Travelsleeper T5 heeft een modern en tijdloos ontwerp en is uitgevoerd in rustige kleuren. Daarnaast is er gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals staal, hard kunststof en sterkpolyester. Zo gaat het reisbedje mooi een heel aantal jaar mee! Handig als je ‘m bijvoorbeeld vaak gebruikt óf wilt bewaren voor een eventueel broertje of zusje.

De Travelsleep T5 is snel in te klappen tot een klein pakket zodat je hem eenvoudig mee kunt nemen tijdens een bezoek bij opa en oma of tijdens een nachtje weg. Omdat het campingbedje opvouwt als een paraplu is deze gemakkelijker in gebruik in kun je ‘m binnen een minuut opzetten.

Tip! Je kunt dit reisbedje ook gebruiken als vervangende babybox. Op deze manier heeft de oppas ook in de woonkamer een fijne plek voor je kindje.

Handige reistas-checklist

Een goed voorbereide reistas inpakken voor je kindje? Houd deze handige logeer-checklist bij de hand en vink alle musthaves af.

De Travelsleeper T5 neem je altijd gemakkelijk mee. Lijkt jou dit het ideale campingbedje voor op reis of een logeerpartijtje? Bekijk hem dan gauw in één van onze winkels of shop hem in onze webshop.