‘Little Dreamers’: De zachtste knuffels voor jouw kleintje

Little Dreamers knuffels

Veel kinderen ontwikkelen een voorliefde voor een bepaalde knuffel of tuttel. Door de zachte en aaibare materialen van de ‘Little Dreamers’ collectie van Prénatal heeft jouw kleintje er straks vast en zeker een nieuwe favoriet bij! 

Nieuw bij Prénatal

Little Dreamers knuffels

Van knuffel tot muziekmobiel

Wist je dat knuffels zorgen voor een gevoel van troost en veiligheid én je kleintje helpen om zelfstandig te worden? Plus: ze zijn gewoon hartstikke lief. Zo ook het lammetje en konijn uit de ‘Little Dreamers’ collectie. Ze zijn schattig, super zacht en de allerbeste vriendjes. De dieren zijn er als knuffel of tuttel, maar ook in de vorm van een bijtring, muziekdoosje of muziekmobiel. Voor ieder wat wils dus, en door het pluche materiaal stuk voor stuk om te knuffelen!

Dromerig deuntje

Wanneer je baby zijn omgeving gaat ontdekken is het extra leuk om knuffels te hebben die geluid maken. Om die reden is er ook een muziekdoosje en muziekmobiel in de collectie opgenomen. Het muziekdoosje is eenvoudig boven de box of het bedje te bevestigen en tingelt een dromerig deuntje waar jouw baby vast snel van in slaap valt.

Makkelijk te combineren

Zelf wil je natuurlijk wel een knuffel die past bij de rest van de accessoires op de slaapkamer, in de box of de kinderwagen. Doordat de items uit de ‘Little Dreamers’ collectie in dezelfde neutrale kleurtinten zijn uitgebracht, zijn ze perfect met elkaar te combineren. De gehele collectie is wit van kleur met grijze accenten waardoor het ook nog eens overal bij past. Win-win!

Little Dreamers knuffels

Shop till you drop

Tuttel 'Little Dreamers'

TUTTEL LITTLE DREAMERS
6.99

Spanner 'Little Dreamers'

SPANNER LITTLE DREAMERS
13.99

Bijtring 'Little Dreamers'

BIJTRING LITTLE DREAMERS
5.49

Rammelaar 'Little Dreamers'

RAMMELAAR LITTLE DREAMERS
5.49