Lief en zoet: de Prénatal Sugar Rush collectie

How sweet! Onze nieuwe collectie Sugar Rush is écht om op te eten. Maak jouw babykamertje helemaal af met verschillende cute items. Pyamaatjes en rompertjes om bij weg te dromen, zachte tuttels en pluche knuffels.

Dit zoete thema heeft invloeden vanuit de fifties waarbij pastelkleuren centraal staan. Iets wat je ook veel terug ziet zijn de grafische vormen en dots, van oversized tot kleine dots. Met name de dots komen erg veel terug in het textiel. Waan je even in een andere wereld van roze giraffen, gekleurde wolken en zwevende huisjes.

Zachte &  hippe items

In de speelgoedlijn wordt veel gebruik gemaakt van roze mint in combinatie met donkergrijs voor het grafische element. Door het zachte materiaal is het speelgoed super geschikt voor de allerkleinsten, alles is aaibaar en dromerig. In combinatie met het design staan de items ook nog eens hip in je babykamertje. Dit speelgoed wil je showen en niet verstoppen in een opbergbox! Alle items matchen met elkaar en staan dus leuk op een wandplank of de commode.


Met de Sugar Rush collectie zit je letterlijk op een roze wolk. Stem je babykamertje van top tot teen af met alle items uit dit thema. Deze ‘sweet’ meisjes collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Prénatal winkels en in onze webshop.

1 Comment

  • Reply
    Francis | Mamazetkoers.nl
    15 oktober 2018 at 08:04

    Wat ontzettend lief en leuk. Hier zijn we uit de baby fase en heeft mijn zoontje (1) nu een echte dreumes kamer gekregen van ons. Heb je zijn kamer al gezien in de roomtour op mijn blog? https://mamazetkoers.nl/roomtour-de-slaapkamer-van-luke/

  • laat hier je reactie achter!