Li-la-liedjesboek: speel je mee?


Samen spelen, samen leren. De eerste jaren leert je kleintje heel veel nieuwe dingen. Let maar op: bijna wekelijks kan je avonturier weer iets nieuws. Met dit vrolijke VTech speelgoed stimuleer je dit leerproces!

Neem ‘n kijkje in de Mazzeltruck & win een liedjesboek!

De Prénatal Mazzeldagen zijn weer begonnen en dat vieren wij met een grote winactie: de Mazzeltruck! Tijdens deze winactie mogen wij maar liefst 10 VTech liedjesboeken in roze en blauw weggeven.“Kiekeboe, zing met ons mee!” Je kindje maakt met deze liedjesboekjes op een interactieve manier kennis met zes bekende kinderliedjes. Sla de bladzijden om en druk op de knipperende diertoetsen, incl. beweegbare figuurtjes.

Nog veel meer speelgoed van VTech

Het is niet voor niets dat wij al jaren het speelgoed van Vtech verkopen. Samen spelen is namelijk ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Voelen, horen, motoriek en het stimuleren van leren: het is een manier om de wereld te ontdekken. De eerste drie maanden heeft je baby hierbij nog geen speelgoed nodig. Daarna zul je merken dat je baby steeds meer oog krijgt voor de omgeving. Dan is het speelgoed van Vtech ontzettend handig!

Denk aan rammelaars, muziekinstrumenten, trommels, voertuigen en racebanen: de soorten speelgoed van VTech passen bij alle fases van de ontwikkeling. En hoewel je in het begin misschien alleen speelgoed koopt dat bij je interieur aanpast – merk je vanzelf dat je kindje juist ontzettend blij wordt van de vrolijke kleuren en vormen. Ook handig: het speelgoed van VTech kan tegen een stootje 😉

Alle speeltjes van VTech ontdekken? Bekijk ze in onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Leuk om te weten: tijdens de Prénatal Mazzeldagen shop je alles met korting!

geen reacties

laat hier je reactie achter!