Levensgrote vriendjes om mee te spelen

knuffel

Op een koude winterdag is er niks fijner voor jouw kindje dan zijn of haar favoriete knuffelvriendje helemaal plat te knuffelen. Nog leuker als dat knuffeltje eigenlijk geen knuffeltje meer is – nee, eerder een knuffel die bijna even groot is als jouw kindje. Heeft jouw kindje meteen meer om van te houden.

1. Lief, zacht, gebreid, maar vooral gróót, deze Nijntje knuffel

Deze gebreide knuffel is misschien nog wel groter dan jouw baby direct na de geboorte. Misschien past Nijntje geen eens in het wiegje, maar ach, in de babykamer staat hij ook erg goed. Geef maar toe dat jij er ook wel even mee wilt knuffelen als de baby slaapt.
Nijntje gebreid 60cm roze 0

2. Een grote, zachte beer: een knuffel musthave

Geef maar toe, jij had als kind ook een grote beer als knuffel. Deze lieve beer is zelfs 62 cm en staat garant voor jaren knuffelplezier. Jouw baby kan echt met deze beer opgroeien. Met zijn vriendelijke gezicht stelt hij jouw baby snel gerust.
Prenatal zittende beer 62 cm 0

3. Schattige poef voor in de kinderkamer

Siep het schaap is er in de vorm van een poef. Een heerlijk zachte poef die je naast je wiegje kan zetten. Laat je kindje op een gegeven moment op onderzoek gaan met Siep. Misschien zit Siep ook wel lekker.
Prenatal poef schaap 0

4. Rammel met de grote Bumba knuffel

In deze knuffel van 30 cm zitten allemaal dingetjes verstopt. Zo knisperen z’n oortjes en voetjes, heeft hij een verborgen rammelaar en maakt hij gekke geluidjes met z’n handen. Voor jouw kleintje dus genoeg om te ontdekken. 
Bumba knisperpluche 33 cm 0

5. Knuffel met de altijd vrolijke Jokie

Deze kleurrijke knuffel van 30 cm past precies in de armpjes van jouw kleintje. Deze vrolijke kleurtjes maken zo’n grauwe herfstdag ook nog eens ietsjes lichter.
Jokie Knuffel 30 cm 0

6. Enorm zacht en aaibaar, deze Mindy knuffel

Mindy de muis is 30 cm groot en doet niks liever dan knuffelen met jouw kleintje. Als jouw kleintje deze zachte knuffel eenmaal vast heeft, wordt Mindy vast niet meer losgelaten.
Happy Horse Mouse Mindy 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!