Leuke papa: Johan deed mee aan onze fotoshoot!

Leuke papa!

Papa Johan (33) uit Rijssen deed samen met zijn zoontje Boaz (2 jaar) en dochtertje Rox (6 maanden) mee aan onze Vaderdagshoot. Naast het vaderschap houdt hij zich vooral bezig met zijn eigen sportschool. Hij maakt graag tijd vrij voor een heerlijke BBQ of een potje voetbal. Samen met zijn vriendin Chantal runt hij een happy family!

Nieuwsgierig naar het complete interview? Lees het in ons nieuwste magazine.

Hoe vind je het om papa te zijn van je kindjes Boaz en Rox?
Boaz wordt deze zomer 3 jaar en is super lief, maar ook een eigenwijs kind. Hij zit nu al vol streken en haalt soms echt het bloed onder je nagels vandaan. Dit vergeet ik alweer snel als hij zijn brede lach tevoorschijn haalt en een glinstering in zijn ogen heeft. Boaz is vanaf de geboorte van Rox al heel zorgzaam voor haar, een echte grote broer dus! Rox is een hele vrolijke en lieve baby.

Hoe zou je jezelf als vader omschrijven?
Een zorgzame vader die zijn kinderen vrij laat, tot een bepaalde grens, en hen de wereld op hun eigen manier laat ontdekken. En hierin mogen ze ook fouten maken.

Print&online_KOTERFOTO_160408_PRN vaderdag_DSC_5592_

Welk product vind jij als vader onmisbaar?
Boxpakjes – vooral voor de eerste paar maanden. Deze pakjes zijn ideaal, je kunt je kinderen makkelijk verschonen. Én je loopt geen flater, dat je kleren bij elkaar zoekt en je vrouw denkt: hoe kún je ze die kledingcombinatie aantrekken?!

Nieuwsgierig naar de rest van het interview? Lees verder in ons magazine!

geen reacties

laat hier je reactie achter!