Kolven op maat met de Nûby elektrische borstkolf

Het geven van borstvoeding is echt een momentje tussen jou en je mini. Het kan natuurlijk zo zijn dat het geven van borstvoeding niet meteen lukt of dat de tijd het even niet toelaat. Kolven biedt op dit soort momenten uitkomst! Hierbij is het belangrijk om te kiezen voor een borstkolf die compleet aansluit bij jouw wensen. In dit blog vertellen we je meer over de Nûby elektrische borstkolf.

Het prettigste voor jou als mommy

Bij deze elektrische borstkolf van Nûby staat pijnvrij kolven centraal. Door onder andere de vier verschillende kolfprogramma’s – daarover later meer 😉 – en het afneembare borstschild kan jij op een pijnvrije, prettige en fijne manier kolven. Het borstschild is namelijk gemaakt van zacht silicone zodat dit prettig voor jou aanvoelt. Daarnaast kun je kiezen uit de maten S, M of L. Het schild past zo perfect bij je lichaam. Het digitale paneel op de elektrische borstkolf is ook nog eens ontzettend makkelijk in gebruik.

Gepersonaliseerd kolven

Om de kolfsessie nóg fijner te maken kan je deze borstkolf van Nûby personaliseren naar jouw wensen. Zo heb je vier speciale programma’s om volledig aan de wensen van jou als mama te voldoen. Je kan kiezen voor een gewone massage, massage plus afkolven, alleen afkolven of snel afkolven. Hierdoor kan je precies het programma kiezen wat jou uitkomt! Om de kolf verder te personaliseren kun je de enkele elektrische borstkolf omtoveren tot een dubbele. Dit kan eenvoudig met de toevoegset. Superhandig!

Shop till you drop

128931_1289310099_2

Nûby elektrische borstkolf
€139,99