WIN: 6x Koelstra Travelsleeper T5

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

 Een logeerpartijtje of op vakantie? Het Travelsleeper T5 reisbedje is mooi, modern en makkelijk te gebruiken bij opa en oma of op je hotelkamer. Fijn als je kindje overal in hetzelfde bedje kan slapen, zodat het toch een beetje vertrouwd voelt! 

Uitgedacht concept

De Travelsleeper T5 is een mooi voorbeeld van een goed uitgedacht concept. Stijlvol, modern, tijdloos en duurzame materialen zijn key geweest bij het ontwerpen van dit reisbedje. Zo heeft het bed een afsluitbaar kruipluik met rits en met afgesloten hoekstukken en een automatische rem op wielen wordt een veilig dutje van jouw kindje gegarandeerd.

Duurzame materialen

Naast dat dit reisbedje praktisch is hebben ze bij Koelstra ook goed nagedacht over het gebruik van duurzame materialen zoals staal, hard kunststof en sterk luxe polyester. Dit minimalistische en stijlvolle reisbedje is dus ideaal voor iedere logeerpartij en kan vele jaren mee door het slijtvaste design. Ook fijn: in minder dan een minuut is dit bedje op te zetten door jong en oud. Vouw, draai en klaar!

WIN: 6x Koelstra Travelsleeper T5

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Op dinsdag 1 oktober maken we de winnaars bekend. Indien je één van de winnaars bent krijg je van ons persoonlijk bericht.

*Bekijk onze actievoorwaarden