Één en al vrolijkheid: 6 kleurrijke cadeautjes!

kleurrijk

Nu jouw baby is geboren zal jouw huis steeds voller worden door alle knuffels en speelgoed. En geef nu toe, al dat kleurrijke speelgoed staat wel heel gezellig in jouw huis. Met deze grappige, schattige en leuke knuffels en speelgoed kan jouw baby heerlijk bezig zijn. En misschien zorgt dit speelgoed wel voor jouw baby’s eerste schaterlachje.

1. Lichtjes aan met deze ladybird rammelaar van Chicco

Deze vrolijke rammelaar is er in de vorm van een lieveheersbeestje. De stipjes op zijn rug zijn lampjes die je aan en uit kan zetten. Met deze rammelaar zal jouw baby vast gefascineerd naar de lichtjes kijken.
Chicco rattle ladybird 0

2. Lekker bezig zijn met de Woezel & Pip activiteitenkubus 

Deze zachte kubus bevat verschillende activiteiten en afbeeldingen. Met de zes verschillende vlakken is jouw baby niet snel uitgekeken op dit leuke speeltje. Nog even en jouw baby is helemaal fan van de schattige Woezel & Pip.
Woezel & Pip activiteitenkubus 0

3. Word vrolijk met deze Bumba knuffel

Wie wordt er nou niet vrolijk van Bumba? Dit vrolijke ventje heeft nooit een slecht humeur. Wist je dat Bumba een eigen taaltje heeft? Net zoals jouw baby de eerste periode.
Bumba knuffel 20 cm 0

4. Groot plezier met de muziekmobiel van Dirk Draak

Deze muziekmobiel in de kleuren van de regenboog vermaakt jouw baby met Dirk Draak en zijn vriendjes. Het melodietje van Fur Elise speelt af terwijl de mobiel rustig ronddraait. Deze mobiel staat ook nog eens leuk in de babykamer.
Prenatal mobiel Dirk Draak 0

5. Versier de kinderwagen met de Prénatal spanner

Deze vrolijke spanner leukt jouw kinderwagen helemaal op. Jouw baby kan lekker staren naar het konijntje aan de rammelaar. Met de spiegel en knispers heb jij een vrolijke baby tijdens het wandelen.
Prenatal spanner 0

6. Niet snel uitgekeken op Olaf de Olifant

Olaf is gek op kleurtjes en patroontjes, daarom vind je op elk lichaamsdeel een ander figuurtje. Jouw baby raakt hier niet snel op uitgekeken want er is steeds een nieuw patroontje om ontdekt te worden en dan is deze knuffel ook nog eens lekker zacht.
Prenatal Olaf Olifant pluche 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!