Twee kindjes in één kinderwagen met Easywalker Harvey


Altijd spannend – een kinderwagen uitkiezen voor je kindje. Je moet met zoveel dingen rekening houden; onder andere met gezinsuitbreiding in de toekomst. Als je een kinderwagen kiest voor je eerste kindje is het slim om al rekening te houden met een eventueel tweede kindje. De nieuwe Easywalker Harvey is de eerste verlengbare kinderwagen in de wereld. De kinderwagen kan heel gemakkelijk omgebouwd worden tot een tandemwagen – dat betekent dat je er op termijn twee kindjes in kwijt kan. Een wagen die handig is voor je eerste kindje én voor je (eventuele) tweede.

Een kinderwagen kiezen is lastig. Zoveel keuze en daarnaast is het geen kleine aanschaf. Daarom komt Easywalker met de nieuwe Easywalker Harvey – een stijlvolle, multifunctionele en veelzijdige kinderwagen. De Easywalker Harvey is een trendy kinderwagen die je voor je eerste kindje kunt gebruiken, maar bij eventuele gezinsuitbreiding eenvoudig kan omtoveren naar een kinderwagen voor twee kindjes.

Je kunt de wagen op verschillende manier samenstellen; met stoeltjes, wiegen en autostoeltjes. De Harvey wordt standaard inclusief zitje geleverd en kan compleet gemaakt worden door de Harvey reiswieg toe te voegen. De kinderwagen kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden of voor twee kindjes van dezelfde leeftijd.

harvey-classic-breton-3064 harvey-classic-breton-3087

harvey-classic-breton-3018z_4347218_002

De Harvey is een lichte en compacte kinderwagen. De stoffen van het zitje en de reiswieg zijn waterafstotend en voelen lekker zacht aan. Door de met foam gevulde banden, heb je onderweg nooit een lekke band – handig! Daarnaast is de wagen, in alle mogelijke uitvoeringen, handig in te klappen tot compact pakketje en past daardoor gemakkelijk in de kofferbak van elke auto!

Alles op een rijtje

 • Perfect gewicht van slechts 10,8 kg
 • Makkelijk omkeerbaar zitje, met vier verstelbare posities
 • Te gebruiken met autostoeltje, reiswieg en stoeltje
 • 5 kg mand voor de boodschappen
 • Hoog en stabiel zodat je dichter bij je kindje bent
 • Kan compact opgevouwen worden

Leuk om te weten: de Easywalker Harvey is genomineerd voor de Baby Innovation award in de categorie ‘mobility’.

De Easywalker Harvey is te koop bij Prénatal – in de webshop en in onze winkels. Kom gerust langs in één van onze winkels als je behoefte hebt aan verdere uitleg van onze winkelmedewerkers over de Easywalker Harvey! Winnen? Neem een kijkje op onze Facebook-pagina.

28 Comments

 • Reply
  linda Ambrosius
  16 november 2016 at 20:02

  Ik heb deze gave kinderwagen echt nodig!!
  Ik ben 15 weken zwanger van mij tweede kindje en heb een zoontje van 9 maanden! En ik denk niet dat ze samen in m’n mutsy passen!!

 • Reply
  Bianca van den Berg
  16 november 2016 at 20:15

  Ik reageer voor een vriendin van mij Prissilla Dor ze heeft net een kleine geheel onverwacht. De andere kleine meid is net 2 en ze heeft geen auto vandaar dat ze een goede kinderwagen verdiend om zo prettig naar school te kunnen lopen.

 • Reply
  Sandra
  16 november 2016 at 20:15

  Ik zou graag deze kinderwagen winnen omdat we een zoontje van 4jaar hebben maar autistische is en moeilijk lopend mee kan boodschappen doen. en met een zoontje van 10maanden is het zo handig om hem gewoon in de kinderwagen te hebben, en ze dus allebei makkelijk, mooi, modern, en praktische mee te kunnen nemen!

 • Reply
  Isabel
  16 november 2016 at 20:21

  Kunnen ze nu echt niet iets anders voor tweelingen of zo bedenken.
  1 kind zit altijd onderop.kijk je lekker tegen de rug van de ander aan.
  Je bent gewoon net een stuk boodschappen.
  Vind dit zo zielig.En net als bij de jool. Het onderste zitje is geen volwaardig zitje.Heerlijk voor de ontwikkeling.
  Bedenk eens goeie wagens naast elkaar.
  Dit word alleen maar gedaan zodat je lekker kan shoppen.
  Bekijk deze wagen eens uit het oogpunt van een kind

 • Reply
  Chantal
  16 november 2016 at 20:27

  Ik zou deze heel graag winnen voor mijn tweeling. Ze zitten nu naast elkaar en maken vaak ruzie in de wagen?
  Daarnaast zijn ze nummer 4 en 5 in het gezin dus een compacte kinderwagen is dan heel handig ivm met de ruimte in huis.

 • Reply
  kimberly maassen-van ommen
  16 november 2016 at 20:29

  Deze wagen zou echt de uitkonst zijn! Onze oudste van 2 wilt niet altijd meer in de wagen zitten, terwijl de jongste van 7 maanden altijd de wagen nodig heeft. Nu hebben we de easy walker duo wagen, deze is erg breed, terwijl er vaak maar 1 kindje in zit! Deze zou dus echt helemaal super zijn!!!

 • Reply
  Maureen Consen van Putten
  16 november 2016 at 20:30

  Ik doe mee voor hele lieve vrienden.. met een dochtertje van 1 en een tweeling onderweg verdienen zij deze prachtige kinderwagen zeker!

 • Reply
  Salima
  16 november 2016 at 21:22

  Dit zou geweldig zijn voor mij en mijn dochtertje.. Momenteel heb ik een buggy die te zwaar is om te tillen en dat is niet handig voor mij vanwege mijn rugklachten.. Mijn dochtertje kan ook niet goed recht zitten door de buggy en mevrouw wil graag alles zien ? wij loten heeel graag mee

 • Reply
  Marielle
  16 november 2016 at 21:34

  Wat een geweldige wagen. Ik zou deze heel graag winnen voor mijn opvangkindjes als ik gastouder ben. Kunnen ze heerlijk en veilig zitten als we mijn zoontje naar school brengen. Ik lood heel graag mee 🙂

 • Reply
  Marten
  16 november 2016 at 21:43

  Bij ons is de 4de op komst en zou mooi zijn om een dubbele te hebben, onze kinderen zitten in de leeftijd van 5 tot en 1,5 jaar. dan is het makkelijk dat je de jongste en de een na jongste een dubbele kan zetten. Heb je net wat meer vrijheid.

 • Reply
  Jannet
  16 november 2016 at 21:43

  Zou fijn zijn om deze kinderwagen te winnen!
  Onze zoon is 16 mnd en de tweede wordt begin februari verwacht. We willen 2 losse wagens of evt kinderwagen met meerijplankje. Twee in èèn is natuurlijk ideaal. Ook is de kinderwagen best zwaar en minder makkelijk in te klappen. Ik ben benieuwd

 • Reply
  Jeanette Brom
  16 november 2016 at 22:04

  Wij kunnen deze kinderwagen heel goed gebruiken aangezien onze dochter van bijna 2 niet op het meerijdplankje blijft staan maar het erg leuk vindt om bij haar broertje in de bak te kruipen. Dus deze wagen is zeeeeer welkom.

 • Reply
  Iv
  16 november 2016 at 22:15

  Ja, perfect voor ons met een tweedje op komst. Kan ik mijn dwarse dreumes straks nog steeds makkelijk meenemen op pad, want die gaat zich 100% klein gedragen als de baby er is, de schat 🙂

 • Reply
  Denise
  16 november 2016 at 22:35

  Zou een hele uitkomst zijn mijn zoontje protesteert vaak om mee te lopen en zijn broertje is net geboren en nog een hondekind in huis die ook naar buiten wilt dus hier zal er dagelijks gebruik van gemaakt worden ?

 • Reply
  damelsa
  16 november 2016 at 22:44

  heel graag! onze duo wagen is helaas stuk gegaan.. nu dus maat niet meer naar buiten :s

  dit zou echt een heel welkom december cadeautje zijn!

 • Reply
  Conny hamers
  16 november 2016 at 22:46

  Voor mijn dochter Priscilla.ze is in verwachting van haar tweede dochter

 • Reply
  L doldersum
  17 november 2016 at 00:02

  Super hard nodig. Kindje van net 3jr, eentje van 17mnd en volgende week uitgeteld van de derde. Handenvol dus. Maar met deze wagen minder 😉

 • Reply
  Sietske
  17 november 2016 at 07:05

  Ik zou deze mooie wagen graag willen winnen om samen met mijn 5 kinderen de wereld te verkennen. Deze wagen zou in ons drukke gezin goed van pas komen om de jongste 2 van 20 maanden en 9 weken veilig en mooi te vervoeren. We zitten nu veel thuis omdat ik moeilijk naar buiten kan maar er is buiten zoveel moois te laten zien en ontdekken. Om deze en nog heel veel andere redenen zouden wij heel blij gemaakt kunnen worden met deze mooie kinderwagen.

 • Reply
  Sanne
  17 november 2016 at 09:46

  Ik zou deze kinderwagen graag voor mijn moeder willen winnen. Het is een top oma die wekelijks op onze kinderen past. Nu er meer kleinkinderen op komst zijn zou deze kinderwagen een uitkomst bieden. Ze wil namelijk graag op blijven passen. Zo kan ze de dochter van mijn broertje en onze aanstaande spruit tegelijkertijd meenemen.

 • Reply
  Miekske Dingens
  17 november 2016 at 10:57

  Dit zou handig zijn voor mijn nichtje die in verwachting is van een tweeling! Daarom zou ik voor haar een kansje willen maken!

 • Reply
  Mina
  17 november 2016 at 14:49

  Mooi Easywalker. Makkelijk als je er 2 hebt. Is niet breed! Niet ‘t dicht achter elkaar. Ruimte tussen waar je spullen kunt zetten! Hier zeg ik zeker geen NEE voor!
  Waarom ik het nog heb is omdat ik er 2 heb. 1 is zo druk in de winkel en is pas 2. En heb een baby. Ik loop met 1 kinderwagen wat nogal vermoeiend is. Ik ga daardoor weinig naar buiten. Met easy walker het woord zegt het al kan ik veel makkelijker mee weg en ben ik ook vaker uit huis zonder een ander te vragen om mee te gaan of te laten oppassen :p

 • Reply
  Mina
  17 november 2016 at 14:52

  Mooi Easywalker. Makkelijk als je er 2 hebt. Is niet breed! Niet te dicht achter elkaar. Ruimte tussen waar je spullen kunt zetten! Hier zeg ik zeker geen NEE voor!
  Waarom ik het nodig heb is omdat ik er 2 heb. 1 is zo druk in de winkel en is pas 2. En heb een baby. Ik loop met 1 kinderwagen wat nogal vermoeiend is. Ik ga daardoor weinig naar buiten. Met easy walker het woord zegt het al kan ik veel makkelijker mee weg en ben ik ook vaker uit huis zonder een ander te vragen om mee te gaan of te laten oppassen :p

 • Reply
  S ozdemir
  17 november 2016 at 18:10

  Wij hebben een zoontje van 2 en binnenkort een dochtertje opkomst, we hebben van alles opgezocht/geprobeerd om een meeloop zitje/plankje te vinden voor onze wandelwagen/wieg maar helaas past geen enkel meerijd plank op de wandelwagen. (Ook geen universele).Graag duim ik mee voor deze mooie en praktische kinderwagen die wij hard nodig zullen hebben?S

 • Reply
  Monique Domenie
  18 november 2016 at 08:40

  Oh, kom er eens kijken wie daar de Harvey delen,
  Het zijn twee baby’s die maar 10 dagen schelen.
  Tante past gezellig op de kleine van haar zus,
  Die ligt daar met haar kleine, oh zo knus.
  Samen zullen ze kirren, spelen en gapen,
  Wat zullen ze in de Harvey lekker slapen.
  Wat fijn, want twee baby’s moeten dragen,
  Is niet zo fijn als twee baby’s in een ruime kinderwagen.

 • Reply
  priscilla hamers
  21 november 2016 at 09:09

  Dit zou geweldig zijn! Al een hele tijd aan het zoeken voor een dubbele kindeewagen maar deze is echt prachtig! Zowieso al grpte fan van Prenatal! Onze meisje schelen dalijk maar 14 maanden dus dit zou echt een uitkomst zijn!

 • Reply
  TWEE KINDJES IN ÉÉN KINDERWAGEN MET EASYWALKER HARVEY – Easywalker
  7 februari 2017 at 16:41

  […] De nieuwe Easywalker Harvey is de eerste verlengbare kinderwagen in de wereld. De kinderwagen kan heel gemakkelijk omgebouwd worden tot een tandemwagen – dat betekent dat je er op termijn twee kindjes in kwijt kan. Read here […]

 • Reply
  Richella vd Berg
  30 juli 2017 at 00:32

  Een onwijs mooie kinderwagen om je kindje mee de wereld te laten zien. Wij zouden onwijs blij zijn met deze kinderwagen om zelfs twee kindjes in rond te rijden, onwijs compact!!! Een rondje supermarkt, park en de wereld rond met mooie reizen. We zouden er alles uit halen samen met Harvey 😉

 • Reply
  WIN de Easywalker Harvey | Beste uit de test - Prénatal blog
  15 maart 2018 at 13:39

  […] Lees hier meer over de Harvey Easywalker > […]

 • laat hier je reactie achter!