Joolz demodagen bij Prénatal

day2-model-lifestyle-carousel-earth_3
Prénatal ❤ Joolz! Ben jij ook gek op de Joolz kinderwagens? Én wil je alles weten over de nieuwste Joolz kinderwagen? Kom dan naar één van de Joolz demodagen in januari, februari en maart bij Prénatal!   

De eerste, zeer succesvolle kinderwagen van Joolz is volledig opnieuw ontworpen. Het resultaat is de Joolz Day². De nieuwe kinderwagen is niet alleen in Nederland ontworpen, maar ook in Nederland geproduceerd. Joolz maakt daarmee een grote stap naar een duurzamere manier van leven.

Joolz heeft één doel: jouw leven zo gemakkelijk en mooi mogelijk maken. De Joolz Day² is comfortabel, makkelijk in gebruik, stijlvol en duurzaam. Klinkt geweldig toch? Wij denken dat heel veel mama’s en papa’s blij worden van deze mooie kinderwagen. De Joolz Day² heeft een grote wieg met doorkijkventilatie, een hypo-allergeen matras en hoofdkussen, een XL boodschappenmand, een super soepel inklap mechanisme en nog veel meer!

day2-model-lifestyle-carousel-earth_7

Joolz demodagen: wanneer en waar?

Benieuwd naar de nieuwste Joolz kinderwagen? Pak je kans en kom gezellig langs. Joolz is namelijk in oktober, november en december in heel veel Prénatal winkels langs geweest om jou de nieuwste modellen te laten proberen. Ben je nog niet geweest? Geen paniek: Joolz komt terug in januari, februari en maart!

Wij hebben er wéér onwijs veel zin! Ben jij er ook bij tijdens een van de demodagen? Hopelijk zien we jou dan!

Bij jij tijdens een van de onderstaande datums langs geweest bij de Joolz demodagen? Laat ons weten wat je er van vond!

2 Comments

 • Reply
  Linda
  26 november 2016 at 10:39

  Jammer dat deze demo van de Joolz2 niet in de megastore in Den Haag wordt gegeven. Is het mogelijk om een video/vlog van deze presentatie op jullie site wordt geplaats?

 • Reply
  Willem
  11 februari 2017 at 22:57

  Vandaag wilde we in den Bosch onze wagen kopen en was Koen van Joolz er voor een demo. Ik dacht dat ik me ingelezen had en veel wist over de Day 2.0 maar Koen wist écht alle ins-en-outs van Joolz producten!
  Kregen bij aankoop nog een bon voor een essentials-pakket van Joolz, natuurlijk altijd leuk.
  Enige jammere vond ik dat de adapters voor een tas niet los te koop zijn. Verder gewoon erg mooie producten, zou zelf zo Koen’s baan over kunnen nemen zo enthousiast werd ik er van 😉

 • laat hier je reactie achter!