Comfortabele peuterspijkerbroeken, ontdek Prénatal #JEANS

851x315_omslagfoto_jeans_FB
Comfortabele peuterspijkerbroeken: onze nieuwe jeanslijn is gelanceerd! #Jeans, een collectie met comfortabele fits in stoere wassingen. Wie wil die nou niet?

Een jeans is een onmisbaar item in iedere kledingkast. Logisch ook, want door alle nieuwe wassingen en technieken heeft de jeans zich ontwikkeld tot een vast onderdeel van iedere collectie. En wie herkent dat gevoel niet, de perfecte denim waar je bijna in woont. Voor je kleintje wil je dat natuurlijk ook. En je kleintje ziet er fantastisch uit in de juiste jeans!

We hebben daarom opnieuw naar alle pasvormen en kwaliteiten van onze jeans collectie gekeken. Wij willen dat je niet meer over de maat hoeft na te denken. Als je kindje groeit, kun je zonder te passen een maat groter kopen. Door de juiste kwaliteit (met stretch) of bijvoorbeeld “jogdenim” (ziet er uit als een jeans, maar draagt als een joggingbroek), is er voor iedereen wat te vinden. In deze nieuwe jeans collectie zit zowel de juiste basis als ook de hippe trendkleuren en wassingen.

Benieuwd naar de gave jeans? Bekijk ze in onze webshop of kom langs in één van onze winkels!

DIY #Jeans print

Zelf een #Jeans t-shirt maken voor een complete outfit? Download hier een grijs of wit sjabloon en print ‘m op strijkpapier. Strijk dit papier op een wit basic shirt et voilà, het t-shirt is klaar om gedragen te worden!

DIY hashtag prénatal

1 Comment

  • Reply
    Monique van Neer
    13 augustus 2016 at 14:29

    Leuk item!

  • laat hier je reactie achter!