Inpakken en wegwezen: de inhoud van je luiertas

Luiertas

Een echte musthave voor jouw babyuitzet: de luiertas! De meeste mama’s kunnen niet meer zonder en dat begrijpen wij maar al te goed. Want met de komst van een kleintje moet je bij ieder uitstapje aardig wat spullen meesjouwen. Een drinkbeker, speentje of een hydrofiel; wat gaat er absoluut mee in jouw luiertas?

Verschonen

De naam zegt het al; in een luiertas mogen luiers natuurlijk niet ontbreken. Zorg er in ieder geval voor dat je er altijd genoeg meeneemt. Het liefst 1 of 2 meer dan je nodig denkt te hebben, just in case. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg plekken om jouw mini te verschonen, maar mocht je nou echt ergens in the middle of nowhere zijn beland dan kun je altijd nog een verschoningsmatje gebruiken. Ideaal om je kindje overal en snel te kunnen verschonen! Nog zo’n handige toevoeging in jouw luiertas is de hydrofiele doek. Gebruik hem voor kleine ongelukjes, als spuugdoek of als onderlegger bij het verschonen. Benieuwd wat je nog meer met deze handige doek kan? In dit blog leggen we je uit wat een hydrofiel is en waar je deze alleskunner voor kunt gebruiken. Ook billendoekjes zijn onmisbaar om mee te nemen. Schone billetjes gegarandeerd!

Prenatal verschoningsmatje

Prenatal verschoningsmatje
€12.99

Prénatal hydrofiel luier 3-pack

Prénatal hydrofiel luier 3-pack
€6.99

Billendoekjes Zwitsal

Zwitsal lotion billendoekjes
€3.99

Eten & drinken

Ook onderweg moet je kleine gevoed worden. De melkpoeder bewaardoos is zo’n handige gadget die je zeker niet mag vergeten in je luiertas. Kan je kleintje al zelfstandig drinken? Dan is een drinkbeker fijn om mee te nemen. En tja…een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom zijn monddoekjes ook handig om bij je te hebben. Ideaal voor pasgeboren baby’s en onder andere te gebruiken tijdens de voeding!

Prenatal badstof monddoekje streep

Prenatal badstof monddoekje streep
€3.49

Munchkin drinkbeker miracle

Munchkin drinkbeker miracle blauw
€10.99

Philley melkpoeder bewaardoos

Philley melkpoeder bewaardoos
€19.99

Om je kindje gerust te stellen

Sommige baby’s gebruiken alleen een speen voor de nacht, maar er zijn ook genoeg kleintjes die er het liefst de hele dag op sabbelen. Hoe dan ook, als je kindje een speen wilt, dan kun je maar beter zorgen dat je er een bij je hebt! Zorg dat je de speen bewaard in een schoon zakje en neem er één extra mee, voor de zekerheid. Last but not least mag je de favoriete knuffel of tuttel van jouw kleine ook zeker niet vergeten. Dit vriendje geeft jouw kindje een gevoel van veiligheid en kan onderweg gebruikt worden als speelkameraadje.

Difrax fopspeen glow in the dark

Difrax fopspeen glow in the dark
€5.99

Prenatal tuttel Poppy gebreid

Prenatal tuttel Poppy gebreid
€9.99

Kiekeboe Sophie!

Kiekeboe Sophie!
€10,-

Shop alle handige items voor in jouw luiertas!

  • Carin
    14 mei 2017 at 15:40

    Nadeel is dat in handgel een stof zit dat triclosan heet. Deze stof kan de bacteriële flora op het huid veranderen, maar ook in het mond en de darmen. Ze kunnen kankerverwekkend zijn.

  • Biaca
    31 december 2017 at 08:51

    Denk dat je beter de luiers mee kan nemen die je kindje op dat moment draagt mochten ze te klein worden kan je altijd nog een paar van een maatje groter er in doen zodat je kan overschakelen zo doe ik het altijd. Heb zelf 2 kindjes 1 van 2 jaar(luierbroekje maatje 6 Extra large/ 6 extra large+ in de nacht) en de jongste is 6 maanden heeft nu luiers maatje 4 en als die straks langzaamaan te klein worden dan gaat er ook een paar 4+ in zodat je dan kan overschakelen