Lekker spelen met de houten babygym van Little Dutch

Little Dutch babygym

Zeg je Little Dutch, dan zeg je houten speelgoed. Menig ouder is fan van dit mooie speelgoedmerk en dat snappen wij maar al te goed! De fijne pasteltinten zorgen voor een tijdloze uitstraling en staan prachtig in ieder interieur (ook een pluspuntje, toch? ūüėČ ) Nieuw in het assortiment is deze leuke babygym met bijpassende speeltjes. Hiermee kan jouw mini zich vast goed vermaken!

Zachte speelfiguurtjes

Wist je dat een babygym de coördinatie van de handjes en de oogjes van je baby stimuleert en de zintuigen prikkelt? Wanneer je mini wakker is en op een speelkleed of in de box ligt, kan je kleine zich goed vermaken door met de verschillende zachte speelfiguurtjes aan de babygym te spelen. Je kindje kan de gym liggend, zittend en staand gebruiken. Geschikt voor iedere ontwikkelingsfase dus!

Let op: om te voorkomen dat jouw kindje verstrikt raakt en zich bezeert is het verstandig om de speelfiguurtjes te verwijderen als je kleintje op handen en voeten gaat kruipen. 

Little Dutch babygym

Echte eyecatcher

De babygym van Little Dutch is gemaakt van stevig hout en is verkrijgbaar in de kleuren roze of blauw.  Door het hippe uiterlijk is de gym een echte eyecatcher voor de babykamer of jouw interieur!

Shop till you drop

Little Dutch babygym roze

Little Dutch Babygym roze
‚ā¨39,99

Little Dutch Babygym blauw

Little Dutch Babygym blauw
‚ā¨39,99