Hoe kies je de juiste Philips Avent Fles?

Wanneer je besluit om borst- en flesvoeding te combineren – of alleen flesvoeding aan je kindje te geven – is het erg belangrijk om de juiste spenen en flessen te gebruiken. Dit aanbod is natuurlijk ontzettend groot dus als (toekomstige) ouders kan het best lastig zijn om hier een keuze in te maken. Om dit een klein beetje makkelijker te maken vertellen we in dit blog alles over de Philips Avent flessen Natural en Anti-Colic. Zo kun je na het lezen van alle informatie zelfverzekerd de beste keuze maken voor jouw kleintje!

Bij het produceren van de voedingsflessen van Philips Avent wordt er goed gekeken naar de drink- en zuigbehoefte van baby’s. Hierdoor worden de spenen gemakkelijk geaccepteerd door kindjes en ben je er dus zeker van dat je kleine voldoende voeding binnenkrijgt.

Philips Avent Natural

Combineer je borstvoeding met flesvoeding? Dan zijn de Philips Avent Natural flessen de beste optie voor je kindje. Deze flessen hebben zachte en flexibele spenen die de vorm van een borst nabootsen. Zo is de overgang van borst naar de fles zo natuurlijk mogelijk voor je kleine spruit.

Philips Avent Anti-Colic

Als je kindje last heeft van reflux of darmkrampjes is het verstandig om de Anti-Colic flessen van Philips Avent te gebruiken. Door het unieke AirFree-ventiel slikt je kindje minder lucht door. Tijdens het drinken blijft de speen namelijk gevuld met melk. Door de hoeveelheid lucht die je baby doorslikt te verminderen kunnen veel voedingsproblemen zoals krampjes of reflux worden voorkomen. Superfijn dus, want een gelukkige en gezonde baby is een blije papa of mama!

Flessenset

Nu krijgt je kleine koekiemonster natuurlijk meerdere voedingen per dag. Daarom is het handig om eens een kijkje te nemen naar de flessensets van Philips Avent. Een set bestaat uit verschillende maten waardoor je in ieder geval voor de eerste zes maanden de geschikte flessen in huis hebt. Tip: het is superhandig om drie tot zes flessen van de juiste maat in huis te hebben. Zo grijp jij of de lieve oppas oma of opa nooit mis!

Shop till you drop

122721_1227210000

Philips Avent Anti-Colic Starterset
€34,99

124427_1244270000_6

Philips Avent Natural starterset
€34,99