Hello New Day: trendy en unisex

Hello little one! Speciaal voor de mini’s is er de vernieuwde Hello New Day newborncollectie. Deze lijn bestaat uit trendy, unisex items met een vrolijk geel kleurtje. Makkelijk onderling te combineren en natuurlijk extra fijn voor als jullie nog niet weten wat het gaat worden. Make it a good day!

Nieuw bij Prénatal

Vrolijk geel

De vernieuwde Hello New Day lijn heeft veel gele items. Bij de kleur geel denken we vaak aan lente en happy days. Het fijne aan deze kleur is dat het voor jongetjes als meisjes kan. Handy! Een ander voordeel, vooral voor jou als ouder, is dat het makkelijk te combineren is. Wit, grijs en zwart zijn de kleuren die je bij geel matcht als je voor safe gaat. Wil je wat anders? Combineer dan met groen, oranje of paars.

Unisex items

Voor parents to be is unisex kleding écht een uitkomst. Net zwanger of willen jullie het geslacht nog niet weten, maar wil je wel alvast babykleding shoppen? Kies dan voor unisex items!  Naast dat het erg handig is, is unisex babykleding natuurlijk ook heel trendy.

Extra zacht

Newborn setjes moeten naast mega cute ook heel fijn zitten. De collectie van Hello New Day is éxtra zacht gemaakt door een speciale techniek: de binnenkant is geborsteld waardoor het extra zacht aanvoelt. Baby blij, jij blij!

All-over prints en tekstjes

De hele lijn is geïnspireerd op wolkjes. Overal kleine, gele en witte (badstof) wolkjes: superschattig! Ook de tekstjes zijn in deze vernieuwde newborncollectie terug te vinden. Snoezige woordjes en tekstjes geven de items net wat extra’s en is helemaal iets voor deze tijd.

Shop de Hello New Day lijn in één van de Prénatal winkels of in de webshop. De newborncollectie is verkrijgbaar in maat 44 t/m 68.