Heerlijk badderen met LUMA

Heerlijk badderen met je kleintje. Even een moment met z’n tweetjes. Vooral nu het weer wat kouder wordt is het fijn om met warm water te spelen. Maar om je rug een beetje te sparen zou het fijn zijn als je niet steeds hoeft te bukken of op de grond moet zitten. Gelukkig heeft LUMA mooie babybadjes mét een bijpassende badstandaard!

luma_snowwhite_14

Het uiterlijk

De LUMA babybadjes zijn comfortabel en trendy. Ze hebben daarnaast een bijpassende standaard voor extra comfort tijdens het badderen. Wow super fijn! Het badje heeft een moderne uitstraling en is speciaal ontworpen voor het kleine formaat van je baby’tje.

Veiligheid op #1

Omdat veiligheid #1 is bij LUMA wordt de badstandaard geïnstalleerd met een zogenaamd “click systeem”. Super handig, want hierdoor zit het badje stevig vast aan de badstandaard. Wel zo geruststellend voor je moederhart 😉 Het badje kan je heel makkelijk vast maken aan de badstandaard door middel van het badje erop te klikken.

LUMA_racoonmint_01

Handig om te weten!

LUMA heeft ook badinzetjes in verschillende kleuren. Deze zijn handig voor als je baby’tje nog heel klein is. Je kan je kleintje dan in het LUMA babybadje veilig wassen. Hou je kindje wel altijd vast tijdens het badderen, ook in de badinzet. Deze badinzetjes zijn in 4 kleuren te verkrijgen: Snow White, Silt Green, Cloud Pink en Silver. Hoe PRETTY!

Wil jij nou graag de LUMA badje met de bijpassende badstandaard? Shop ‘m dan hieronder of in één van onze winkels!

Extra leuk!

luma bad goed

LUMA babybad
€19,99

luma badstandaard goed

LUMA badstandaard
€29,99

luma badinzet goed

LUMA badinzet
€10,99

YAY! Wil jij een Luma babybad met bijpassende badstandaardwinnen? Wij mogen er 3 weggeven. Welke van de 3 kleuren wil jij? Houdt onze Facebookpagina goed in de gaten en maak kans 🙂 .