Hé Bamboo – nieuw natuurlijk ademend matras van ABZ

ABZ

Als (aanstaande) papa of mama wil je dat je baby rustig en vooral veilig kan slapen. Een goed matrasje is daarbij essentieel, want je baby slaapt veel en is nog volop in ontwikkeling. Met het nieuwe Hé Bamboo matras van ABZ ligt je kindje op een natuurlijk ademend matras die heerlijk zacht aanvoelt. 

Bamboevezels

Het Hé Bamboo matras bestaat – zoals de naam al aangeeft – uit bamboevezels die schimmels en schadelijke bacteriën voorkomen en verdrijven. Nog een pluspunt: de bamboevezels hebben een sterk absorberende gaatsjesstructuur waardoor zweet sneller verdampt. Deze kleine gaatjes hebben een ademend effect, waardoor het matras warmer aanvoelt bij koud weer en frisser bij warm weer. Een natuurlijke ‘airco’ als het ware! Ook fijn; bamboe voelt heel aangenaam en zacht aan voor je kleintje. De bekleding van het matras is afneembaar en wasbaar op 60°c. Je kindje zal dus altijd lekker kunnen slapen op een fris matras!

Goed voor het milieu

Kiezen voor bamboe betekent ook kiezen voor een beter milieu: bij de verbouwing van bamboe worden namelijk geen pesticiden ingezet en het product is volledig biologisch afbreekbaar. Bamboe wordt daarom ook wel het milieuvriendelijkste en meest anti-allergische materiaal van de 21ste eeuw genoemd.

Alle onderdelen van het ‘Hé Bamboo’ matras zijn Öko-tex gecertificeerd. Dit betekent dat deze voldoet aan alle strenge veiligheidseisen voor baby’s en kinderen. 

Shop till you drop

Bamboo matras ABZ

ABZ Hé Bamboo matras
€139,-