Even je handen vrij met de Chicco Baby Hug 4in1

Die eerste periode vind je het vast helemaal niet erg om lekker zoveel mogelijk te kroelen met je kleine. Hoe langer hoe beter! Maar er zijn momenten dat het niet helemaal uitkomt om je kindje steeds te blijven dragen. Koken, wasje draaien, wasje opvouwen.. en ja, soms moet je ook nog naar het toilet 😉

Je handen vrij, maar toch dichtbij

Voor deze momenten is het praktisch om je kindje even weg te kunnen leggen. De Chicco Baby Hug 4in1 is een 4 fasen oplossing. Je kunt hem op verschillende manieren steeds weer ombouwen naar de vorm die voor jou op dat moment handig is. Natuurlijk is het fijn als je kindje nog steeds bij je in de buurt kan blijven, dus verplaatst je hem gemakkelijk door de vier handige wielen.

4624939_1 (2)
4624939_2 (2)
4624939_4 (2)
79173.21 Baby Hug 4 in 1 Glacial_5

Voor elke fase een stand

Fijn voor die eerste dagen zodat je kindje nog even een dutje kan doen. Te gebruiken tot 9 kg. Zolang je kindje niet zelfstandig kan zitten tot vijf à 6 maanden.

In deze stand kan je kindje lekker zitten en toekijken hoe papa of mama aan het werk is 😉 Te gebruiken vanaf zes maanden tot 9 kg.

Vanaf zes maanden is de Chicco Baby Hug 4in1 te gebruiken als kinderstoel zodat je kindje gewoon bij jullie kan aanschuiven aan tafel. Tot max. 36 maanden.

Je kunt hem ook wat lager zetten zodat je kind zijn eigen stoeltje heeft waar hij zijn eigen gang in kan gaan. Boekje lezen, tussendoortje eten of een kleurplaat maken.

De bekleding die bij de Chicco Baby Hug 4in1 zit is heerlijk zacht en uitwasbaar (handwas!) De hoogte van de stoel bepaal je gemakkelijk door middel van een pedaal. Daarnaast kun je ook nog de rugleuning in drie verschillende standen zetten. Bij de stoel wordt ook meteen een speelboog geleverd, waar je kleintje wel even zoet mee is 🙂

geen reacties

laat hier je reactie achter!