Goede nachtrust voor jou en je kleintje met de Alecto DVM-200 babyfoon

Het is toch altijd een spannend moment, wanneer je kleintje naar z’n eigen kamertje verhuisd: ineens ben je een beetje de controle kwijt. Hoe heerlijk is het dan om evengoed je kleintje in de gaten te kunnen houden, of gewoon te kunnen kijken naar hoe jouw lieve spruit rustig ligt te slapen? Met de Alecto DVM-200 kan jij live je kleintje bewonderen. 

Smart screen

De DVM-200 heeft een ouderunit met haarscherp beeld op een scherm van maar liefst 4,3 inch, oftewel: 11 centimeter. Dit is qua grootte te vergelijken met de gemiddelde smartphone. Op die manier kun je ook daadwerkelijk het knappe koppie van je kleintje zien!

Op dit scherm zie je naast de live beelden ook hoe warm het in het kamertje van je kleintje is. De temperatuur wordt namelijk weergegeven in het scherm! Ideaal voor dat gekke weer hier in Nederland. Zo kan je ervoor zorgen dat je kleintje er in ieder geval geen last van heeft. Én, zelfs als het donker is kan je hem/haar in de gaten houden, de DVM-200 heeft namelijk een infraroodcamera. Ideaal voor dag én nacht dus.

Extra features

Als er iets aan de hand is en je kindje niet kan slapen, kun je via de ouderunit terug praten, of een van de slaapliedjes aanzetten om zo je kleintje gerust te stellen. Erg bevorderlijk voor een rustige avond en nacht, je hoeft zo namelijk niet iedere keer heen en weer te lopen.

Is je kindje al wat groter en vindt hij het interessant om af en toe z’n bedje uit te klauteren en op verkenning te gaan? Dan kan je de camera door middel van de pijltjes op de ouderunit besturen. Ook handig: je kan de DVM-200 uitbreiden met meerdere camera’s van het type DVM-201. Zo kan je op een ouderunit meerdere camera’s tegelijk of afwisselend in de gaten houden.

Giveaway!

YAY, wij mogen twee Alecto DVM-200 babyfoons weggeven. Meedoen kan via Facebook!  Je kan hem natuurlijk ook bekijken  in één van onze winkels! Of  in onze webshop.

4 Comments

 • Reply
  Gerda Coenen
  28 juni 2018 at 21:24

  Oma vind het nog spannender onze kleinzoon van 5 maanden komt volgende week een nachtje en dan is dit wel een uitkomst!

 • Reply
  peter van t hoff
  28 juni 2018 at 22:14

  mijn zoon word voor het eerst vader , ik weet nog hoe ik was , 100 x kijken of alles goed was , wat een pracht kans

 • Reply
  kimberley Heens
  28 juni 2018 at 22:30

  ik zou hem graag willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje Melanie Hamerling omdat ze me alle beste vriendin is en ze zo mooi zwanger is ???? en ik niet kan wachten om met haar kleintje te knuffelen ????????

 • Reply
  Daisy
  29 juni 2018 at 14:46

  Super voor mij oppas kindjes dan kan ik ze mooi in de gaten houden als ze slapen gaan iets prettiger gevoel naar zelf een zoontje te hebben die stopte met ademen met 6 weken oud en daardoor nu een hersenbeschadiging opgelopen heeft we gaan heel hard duimen hier voor 🙂

 • laat hier je reactie achter!