Gezocht: gezin met tweeling!

tweeling baby

Casting oproep Twin Challenge

Ben je onlangs de trotse ouder van een tweeling geworden? En hebben jij en je partner weleens grappige weddenschappen? Dan is de Twin Challenge iets voor jou!

Voor een online videoserie van Prénatal zijn we op zoek naar een gezin met een tweeling die de producten van Prénatal uit wil testen. We zoeken ouders die er wel van houden om elkaar een beetje te plagen en de strijd met elkaar aan te gaan. Het liefst filmen we bij jullie thuis, waarvoor een moderne en lichte woning een vereiste is.

Voelt jouw gezin zich op zijn gemak voor de camera? En wil je graag met je tweeling de Prénatal producten uittesten? Stuur dan een aantal foto’s van jullie gezin en een duidelijke foto van de binnenkant van de woning.

Iets voor jou? Dit zijn de eisen:

 • Leeftijd ouders: niet relevant
 • Leeftijd tweeling: 6 tot 9 maanden
 • 2 of 3 draaidagen (met uiteraard genoeg rust voor de tweeling) in de maand augustus en/of september
 • Schappelijke vergoeding beschikbaar

Vul hieronder je gegevens in!

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Verkennen

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.

1 Comment

 • Reply
  Melanie niemoller
  8 juli 2019 at 17:11

  Wij zijn een trots gezin met 5 kinderen. Mijn man is 33 en ik ben 32.we hebben genoeg ruimte, humor en gastvrijheid om jullie te ontvangen. Ons huis is licht van binnen en we hebben 12 ramen dus ook voldoende licht beschikbaar van buitenaf. Uiteraard zijn we net als elk gezin ontzettend trots om kans te maken om mee te doen. Onze tweeling is van 11 oktober 2018 3n is 1 eiig

 • laat hier je reactie achter!