Gerust slapen met de Alecto DIVM-550

Het gaat er een keer van komen dat je jouw kleintje in z’n eigen kamertje gaat leggen. Dan wil je er wel gerust op zijn dat je te alle tijde je kindje kunt horen (of zelfs zien!). Of je nou beneden zit, gaat BBQ-en bij de buren of met je gezin op reis bent; dankzij Alecto DIVM-550  met camera en app kun je altijd naar je kindje kijken en luisteren. De beste manier om zeker te weten dat alles goed is.

Dit maakt 'm zo bijzonder

De DIVM-550, een babyfoon met beeld én geluid met een vaste monitor voor in huis en een app voor de rest van de wereld; De DIVM-550 waarmee alleen jij (wel zo’n veilig idee!) wereldwijd op je smartphone kunt meekijken hoe het in de kinderkamer gaat. Op elk moment van de dag, waar je ook bent.

Wat de Alecto DIVM-550 babyfoon anders maakt is de grote losse HD touchscreen ouderunit met een diameter van 12,7 centimeter (lekker groot dus!) Deze kun je in de hoek van de kamer zetten om af en toe een blik op te werpen. Of om even je kindje gerust te stellen. Wanneer jij of je partner van huis is kun je ook op je tablet of smartphone kijken hoe het met je kleintje gesteld is of om je stem te laten horen. Fijn is als je dus vaker buiten de deur bent, maar toch even dat ‘thuis-momentje’ wilt meepakken. En dat wereldwijd! Het bereik van de DIVM-550 is ongelimiteerd, zolang je een goede internetverbinding hebt natuurlijk.

  • Ideaal om bijvoorbeeld de grootouders mee te laten kijken.
  • Of je partner als deze op reis is.
  • Of meerdere kamers en kindjes in de gaten houden met dezelfde app/ouderunit.

Heel veel handige extra's

De app is gebruiksvriendelijk en gemaakt met veiligheid en privacy in het achterhoofd. De app is ontwikkeld in Nederland en draait op beveiligde servers in Europa. Alleen mensen die de unieke sleutel hebben kunnen meekijken. Heb je meerdere kindjes thuis? Je kunt in totaal 4 baby camera’s aanmelden in in de app. In dat geval is het split screen beeld ideaal!

Vind je het prettig om te weten wanneer je kindje beweegt of geluidjes maakt? Dan kun je daar een melding voor instellen.De camera op deze babyfoon is high definition (met een resolutie van 1280 x 720 pixels), dus je hebt helder beeld, in kleur. Ook in het donker. Ligt je kindje er vredig bij of is het tijd voor de gekke vijf minuten? Leg het vast, met foto’s of filmpjes op de SD-kaart!

  • Ellen jongepier
    7 oktober 2018 at 21:59

    We verwachten januari ons kleine meisje .we zullen graag zo te gekke babyfoon willen winnen .omdat papa veel onregelmatige diensten heeft in verband met ploegendiensten. En toch ons kleine meisje een beetje een oogje in het zeil te houden .En natuurlijk mama die graag deze babyfoon in haar macht wil hebben. Om ons kleine prinsesje in de gaten te houden .