Geen vieze geurtjes met de nieuwe DiaperChamp ONE

Hoe verliefd je ook bent op jouw kleintje, al die vieze geurtjes zijn toch een minder leuke bijkomstigheid. Het is voor de hygiëne van zowel jouw als je kindje belangrijk dat je een goede luieremmer hebt, maar het is natuurlijk ook leuk als hij een beetje ‘matcht’ met jouw super stylish kinderkamertje! De DiaperChamp ONE is zowel stylish, als hygiënisch.

Nieuw: DiaperChamp ONE

Na de DiaperChamp is er nu de DiaperChamp ONE: een compacte, kleurrijke en geurloze luieremmer en nieuw bij Prénatal! Door zijn vernieuwde design en de hippe kleurtjes is er voor elk kinderkamertje wel één. De DiaperChamp ONE heeft een uniek systeem waardoor de luiers gemakkelijk en luchtdicht in de emmer worden opgeslagen en dat allemaal met één hand! Easy peasy! Op die manier ben je snel van je vieze luier en vieze geurtjes af, terwijl jij je kleintje veilig vast kan houden.

Oja, ook niet geheel onbelangrijk voor de papa’s en de mama’s waarbij de kleine spruit al wat zelfstandiger is 😉 Op de emmer zit namelijk ook een kinderslotje. Check! ✅

Deze handige instructievideo laat je precies zien hoe dit nou in zijn werk gaat:

Wanneer je emmer helemaal vol zit, na 40 keer je newborn te hebben verschoond, is het tijd om je emmer te legen. Gelukkig kan je gewoon je eigen huis-tuin-keuken vuilniszakken gebruiken. Geen gedoe met dure navullingen waarvoor je speciaal naar de winkel moet, wat betekent: meer qualitytime voor jou en je kleintje ❤

WIN jouw eigen DiaperChamp ONE!

Via Facebook geven we 3x een DiaperChamp ONE weg. Je kan hem natuurlijk ook altijd bekijken in één van onze winkels of shoppen in onze webshop.