Waarom jouw baby blij wordt van de ‘Sensitive’ Pampers!

_MG_7344
Na de geboorte van je kindje zul je waarschijnlijk behoorlijk wat luiers gaan gebruiken. Omdat je kindje deze bijna continu draagt, wil je natuurlijk de fijnste variant gebruiken. De nieuwe Pampers New Baby Sensitive luiers zijn hier speciaal voor gemaakt. Lees in deze blog alles over deze zachte Pampers! 

Het is belangrijk dat een pasgeboren baby goede bescherming en verzorging krijgt. Je kindje heeft negen maanden veilig bij mama in de buik gezeten en de huid gaat zich nu klaar maken om zich aan te passen aan de nieuwe wereld. Dat is het even wennen. Pasgeboren baby’s hebben vaak een gevoelige huid en daarom is het belangrijk de juiste luiers te gebruiken. Je wilt natuurlijk dat je kindje zo min mogelijk last krijgt van droge, rode billetjes.

De Pampers New Baby Sensitive luiers uit de Premium Protection-lijn zijn klinisch getest op zachtheid voor het babyhuidje en dermatologisch goedgekeurd door het Skin Health Alliance. De luiers zijn super fijn voor baby’s met een gevoelige huid omdat ze zijn gemaakt van zijdezachte materialen. Dit maakt het erg comfortabel. Daarnaast bevatten de luiers tot wel 50 procent meer huidverzorgende ingrediënten.

Wat bieden deze Pampers nog meer?

Wat fijn is aan de Pampers New Baby Sensitive luiers is dat een unieke toplaag ervoor zorgt dat nattigheid – zoals vloeibare ontlasting – zo snel mogelijk verdwijnt. Dit zorgt voor minder droge billetjes en meer bescherming van de huid van je pasgeboren baby. De flexibele overlappende sluitingen bewegen mee, hierdoor is er geen lekkage. Ook handig is de urine-indicator in de luier. Deze wordt blauw als je baby plast, je weet dus meteen wanneer de luier van je baby verschoont kan worden.

De Pampers New Baby Sensitive luiers hebben een navelvriendelijke vorm. Dit betekent dat de luier een comfortabele gebogen pasvorm heeft rond de buik. De luiers zijn verkrijgbaar in de maten 0 (1-2,5 kg), 1 (2-5 kg) en 2 (3-6 kg).

De Pampers New Baby Sensitive luiers zijn verkrijgbaar in onze winkels. Neem snel een kijkje bij een winkel bij jou in de buurt, de dichtstbijzijnde winkel kun je opzoeken op onze website!

1 Comment

 • Reply
  Catia
  4 januari 2019 at 12:23

  Wij zijn ook heel blij met pampers.
  Ik denk dat we ondertussen wel een stuk of 6 verschillende merken hebben geprobeerd, maar pampers steekt er met kop en schouders bovenuit. Leuke blog, ik lees heel graag jullie artikelen.

  groetjes uit Portugal

 • laat hier je reactie achter!