Geboortekaartje kiezen? Dit zijn de trends!

Een geboortekaartje is bijzonder, al helemaal van je eigen mini. Met een geboortekaartje maak je jullie newborn wereldkundig. Niet alleen staan er weetjes in over je kleine en weet het kraambezoek wanneer ze langs mogen komen, het is ook een mooie herinnering voor later. Kies je voor een foto van je mini, een eigen illustratie of een dierenprint? Lastig, er is zoveel keus! We hebben de geboortekaartjes trends van 2019 voor jou op een rijtje gezet. Let’s get inspired!

Beestenboel

Animal fever! Geboortekaartjes met dieren doen het altijd goed. Dit jaar zie je vooral veel (jungle) dieren in alle soorten en maten. Tijgers, giraffen en olifantjes: je kunt ze allemaal kwijt op het geboortekaartje van je kleintje. Komt er een broertje of zusje bij? Dan kan je ook kiezen voor meerdere dieren op de kaart, nog schattiger! Niet zo’n fan van getekende dieren? Kies voor een printje, zoals een all-over panterprint en je kaartje valt direct op.

Minimalistisch

Houd je van clean en niet te veel poespas? Een minimalistisch geboortekaartje is dan echt wat voor jou! Zachte kleurtjes, kleine stipjes of hartjes met in het midden de naam van jullie tiny one. Deze trend zien we dit jaar veel in combinatie met waterverf elementen.

Sterrenhemel

Twinkle, twinkle, little star… Een nieuwe trend in geboortekaartjesland: de sterrenhemel. Donkerblauwe kaartjes met fonkelende sterren, een grote maan of het zonnestelsel zijn items die je veel tegen komt in 2019. Een sterrenkaartje is helemaal passend als jullie kleintje een naam heeft geïnspireerd op het heelal zoals Sterre, Maan of Hunter. Zo maak je het extra persoonlijk!

Scandinavische stijl

De Scandinavische trend lijkt op de minimalistische trend, maar dan met wat meer natuurlijke tinten. Eenvoudig, met hier en daar een driehoekje, berg of dier. De Scandinavische geboortekaartjes zijn vooral handig voor als jullie het geslacht nog niet weten of willen weten: deze kaartjes zijn vrij neutraal. Op het laatste moment voeg je de naam toe van jullie wondertje en het kaartje is klaar.

Botanisch

Botanisch is niet alleen een woontrend, maar is ook heel leuk voor geboortekaartjes. De naam van je kleintje tussen palmbladeren en flamingo’s, lekker exotisch! Ook erg fijn is dat botanische geboortekaartjes voor zowel jongens als meisjes kunnen. Ben je niet zo van de felle en harde kleuren? Kies dan voor een botanische touch in waterverf kleuren!

Waterverf en handlettering

Hallo sierlijke letters en zachte kleurtjes! Houd je van romantische accentjes? Kies dan voor waterverf en handlettering. Beide elementen kan je goed met elkaar combineren en is echt een trend van nu. Met deze trend lijkt het net alsof je zelf met kwast en waterverf aan de slag bent gegaan, is natuurlijk niet zo!

Blog geboortekaartjes

Hulp nodig bij het geboortekaartje?

Dit zijn de tips & tricks!