De gadget voor optimale nachtrust: de 3 in 1 muziek mobiel!

bkids_v3
Hoe gek je ook bent op je kleintje, het moment dat je kleintje naar bed gaat is vaak ook even een rustgevend momentje. Tijd voor jezelf is namelijk heel belangrijk en daarnaast bouwt je kleintje voldoende energie op zodat het later weer alle aandacht van jou kan vragen. Met de 3 in 1 muziekmobiel van Bkids kun je jouw baby met een gerust hart naar bed brengen. En psssst… wij gaan er eentje weggeven op Facebook!

De 3 in 1 muziekmobiel heeft drie verschillende functies: muziekmobiel, nachtlampje én lichtprojector. Normaal gesproken kan een muziekmobiel , vanwege de veiligheid, alleen gebruikt worden tot de leeftijd van 5 maanden. Daarna kan een muziekmobiel dus weer opgeborgen worden in de kast en kun je op zoek naar een nieuw exemplaar. Bij de 3 in 1 muziekmobiel is dit gelukkig niet het geval. Deze muziekmobiel kan na de eerste maanden namelijk als muzikale projector én nachtlamp gebruikt worden. Daardoor kun je de muziekmobiel nog zeker gebruiken tot de leeftijd van 3 tot 4 jaar. Dat scheelt weer!

Door middel van de geïntegreerde spiegel kun je van een afstandje bekijken of je kindje al slaapt.

#1: de muziekmobiel

De muziekmobiel zorgt voor licht en muziek in de babykamer waardoor je baby gerust gesteld wordt. Hierdoor bespaar je ontzettend veel energie. Want zeg nou eerlijk? De baby gaat niet altijd van harte in één keer slapen. Door middel van de geïntegreerde spiegel kun je van een afstandje bekijken of je kindje al slaapt. Je hoeft dan niet meer stiekem te gluren met als kans dat je kindje wakker wordt.

#2: de lichtprojector

De muziekmobiel is ook om te bouwen tot lichtprojector. De lichtprojector heeft meerdere kleuren. Voor kindjes van 6 tot 18 maanden is een lichtprojector heel handig, maar ook na 18 maanden is het een onwijs fijne gadget! De lichtprojector kan je in het kamertje neerzetten en zorgt voor sterretjes in de kamer.

#3: het nachtlampje

De muziekmobiel kan opgebouwd worden tot nachtlampje. Jonge kindjes vinden het vaak eng om in het donker te slapen. Een nachtlampje is dan de oplossing om wel in slaap te vallen.  De lamp heeft meerdere kleuren en geeft zacht licht. Het nachtlampje is gemakkelijk te bevestigingen aan het bedje van je kindje. Je kunt het lampje ook op een nachtkastje zetten. Het nachtlampje zorgt ook voor sterren in de kamer.

De 3 in 1 muziek mobiel zorgt voor licht en muziek in de babykamer waardoor je baby gerust gesteld wordt.

3 in 1 muziekmobiel met verschillende geluiden

De 3 in 1 muziekmobiel heeft in totaal 10 verschillende liedjes en natuurgeluiden. Deze liedjes en natuurgeluiden zorgen ervoor dat je kindje helemaal tot rust komt en lekker zal gaan slapen. Om de slaap niet te verstoren, stopt de muziekmobiel na 20 minuten automatisch.

Benieuwd, maar nog geen beeld van hoe dit allemaal werkt? Bekijk het onderstaande filmpje:

De 3 in 1 muziekmobiel is verkrijgbaar bij Prénatal en kun je hier kopen!

Winnen?

Neem een kijkje op onze Facebook en misschien wordt jij de gelukkige winnaar van de 3 in 1 muziekmobiel!