Cadeaus voor kleine, fluffy knuffelbaby’s!

knuffels
Jouw baby knuffelt vast heerlijk. Dat kleine, warme lichaampje tegen je aan. Voor je het weet is jouw dochter in jouw armen in slaap gevallen – een fijn gevoel. Je baby knuffelt vast nog lekkerder met deze fluffy cadeautjes. Lekker zacht en pluizig en het ziet er ook nog eens heel schattig uit.

1. Dit zachte mutsje voor een zacht hoofdje

Dit zachte mutsje zit heerlijk op het hoofdje van jouw dochter. Met de temperaturen buiten is een muts ook nog eens een onmisbaar item. Stiekem staan ze ook nog eens super schattig.
Prenatal newborn meisjes mutsje 0

2. Deze lieve beer wacht op knuffels

Deze cadeaubeer is gek op knuffels – vooral die van jouw dochtertje. En met de tekst die hij vasthoudt ben je het vast eens, want jouw dochtertje is jouw alles en daarom wil je haar eigenlijk niet loslaten. Net als dat zij deze beer niet meer wilt loslaten.
Beer Jij bent mijn kleine ster 0

3. Pluizig maar stoer met dit vestje

Misschien is jouw baby nog iets te klein voor dit vestje, maar je kan beter kleding te groot dan te klein kopen. Dit pluizige vestje van Tumble ‘n Dry heeft een stoere stippen print, maar eigenlijk is deze stoere baby, gewoon een zacht hummeltje dat je wilt knuffelen.
Tumble 'n Dry baby meisjes vest 0

4. Schattiger kan niet, deze konijnenslofjes

Deze slofjes schreeuwen gewoon het woord schattigheid. Konijn Richie is er ook in de vorm van een slof en houdt graag de voetjes van jouw baby warm. Hop hop, nog even en jouw baby hupt als een konijntje rond.
Happy Horse slofjes Ritchie 0

5. Het ultieme knuffelshirt: deze fluffy trui

Deze harige trui is naast lekker om te knuffelen, ook nog eens goed te combineren met de rest van de kleding van jouw baby. Een leuk rokje of een stoere broek maken het plaatje af.
Prenatal baby meisjes trui fluffy 0

6. Siep zoekt een knuffelvriendje

Siep wil graag een vriendinnetje om mee te knuffelen. De zachte vacht van Siep is heerlijk om je hoofdje in te verbergen terwijl jij jouw gezicht in de zachte haartjes van jouw dochtertje verbergt.
Prenatal knuffel schaap Siep 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

1 Comment

  • Reply
    Ilse de Hoog | Lief kaartje
    7 maart 2017 at 13:41

    Oh wat een schattige dingetjes! Ik wordt al helemaal verliefd als ik ernaar kijk..

  • laat hier je reactie achter!