Fijn en tijdloos: De Prénatal &one collectie

YAY, we hebben leuk nieuws! Onze nieuwe  &one newborncollectie is uit en we zijn heel enthousiast. Prénatal &one: fijne basic items met mooie, tijdloze prints. Perfect voor het nieuwe, allerkleinste gezinslid. Mommy, daddy & one!

Nieuw bij Prénatal

Tijdloos maar modern

Zachtroze, midgrijs en mintgroen zijn de hoofdkleuren van deze lieflijke collectie. Darkblue is de échte uitschieter en is er voor de stoere jongetjes. De &one overslag shirtjes zijn in de basic kleuren en hebben geen print: zo blijven ze tijdloos. Heel fijn! De items zijn hierdoor goed te matchen met een printjes legging of mutsje, maar ook met andere Prénatal collecties.

Fijne stofjes

Katoenen kleertjes zijn fijn, al helemaal voor je newborn. De hele &one collectie bestaat uit katoenen items en een klein beetje stretch, die kleintjes kunnen namelijk al behoorlijk bewegen. En dan is een zacht jurkje of stretchy broekje natuurlijk wel erg prettig.

All-over dessins

Door de effen en zachte kleuren past een all-over dessin perfect bij deze collectie. Kleine stipjes, dunne streepjes en kruisjes vormen de herkenbaarheid van deze newborn collectie. De mutsjes in de verschillende kleuren zijn aan twee kanten draagbaar. Handig!

Mix & Match

De newborn items van &one zijn goed met elkaar te matchen, maar ook met andere Prénatal newborn collecties. Mix een grijze dotjes legging met een mintgroene overslag shirt en je kleintje is ready to go. Weet je het geslacht nog niet van je mini? Kies dan voor een unisex pakje en je zit altijd goed.

De &one newborncollectie is verkrijgbaar in maat 44 t/m 68 en het hele jaar door te shoppen in één van de Prénatal winkels of te bestellen in de webshop.