Feest aan tafel! 7 onmisbare items voor kleine smullers

10
Een mooie decoratie, kerstmuziek op de achtergrond, heerlijk eten én je hele familie aan tafel. De feestdagen komen eraan! Hoe heerlijk is het om met de hele familie aan tafel te eten en te genieten van een feestmaal? Kindjes zijn vaak sneller klaar met eten dan de ouders en willen zich dan niet vervelen. Onderstaande items zijn super handig én leuk voor aan tafel met de kindjes.

1. Zelf lekker smullen met de Bamboe eetset

Kan jouw kindje al zelf eten? Dan is deze Bamboe eetset superleuk en handig! Het materiaal waarvan de eetset gemaakt is, is even sterk als plastic en melamine dus het breekt niet snel ook is het geschikt voor koude en warme maaltijden en is vaatwasbestendig. Ook verkrijgbaar in het roze met een schattig konijntje

1

2. Voor groot én klein: de Stokke Tripp Trapp

Deze handige stoel van Stokke groeit met je kindje mee. Superhandig en ziet er ook nog stylish uit! Zo kan je kindje ook aan de grote tafel zitten waardoor hij/zij in staat is om zich beter te binden en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Is je kindje te groot voor de baby stand? Dan kun je de Tripp Trapp gemakkelijk aanpassen aan de grootte van je kindje. Met de kussenset en babyset kun je de Stokke Tripp Trapp uitbreiden. De Stokke Tripp Trapp is verstelbaar en in verschillende kleuren te verkrijgen én voor elke leeftijd.

2

3. Op dit leuke kerstslabbetje mag best een beetje geknoeid worden

De eerste kerstdag van jouw kindje is natuurlijk heel bijzonder. Eigenlijk alles wel wat voor de eerste keer is. Is jouw kindje nog een beetje een knoeierd? Dat is geen probleem. Met dit leuke kerstslabbetje wat helemaal bij de feestdagen past houd je de mooie feestkleding van je kindje schoon en kan je kindje lekker genieten van zijn eten.

k1

4. De Difrax S-fles voor de allerkleinsten

Tijdens de feestdagen is lekker eten altijd erg belangrijk, dus ook voor je kleintje! Is jouw kleintje nog te jong voor vast voedsel? Dan is een fijn flesje een echte traktatie. De speciaal ontwikkelde  S-fles van Difrax zorgt voor een betere drinkhouding van je baby én zorgt voor minder buikkrampjes, boeren en spugen. Extra genieten dus. Dit handige flesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

k4

5. Maak zelf gezonde babymaaltijden met de Philips AVENT Stomer blender

Wil je ook voor je kleintje een speciale maaltijd voor tijdens de feestdagen maken? Met de Philips Avent Stomer en blender maak je heel simpel gezonde maaltijden naar jouw keuze. Heb je geen inspiratie? Er zit ook een leuk receptenboekje bij! ps. Zelf een hapje maken is heel gezond.

5

6. Wat lust jouw kindje wel? De kleine krokodil zou wel een kindje lusten.

Leuk voor jong en oud, een boekje over de kleine krokodil. Wordt het een banaan of toch een kindje? Dit leuke boekje zal je kindje vermaken tijdens het eten. Vaak zijn de kleintjes wat sneller klaar dan mama en papa. Zo zal je kindje zich niet vervelen.

6

7. Spelen met eten mag niet. Maar met blokken toch wel?

Al is jouw kindje en moeilijke of makkelijke eter, het buikje van je kindje zit vaak sneller vol dan die van papa en mama. Maar het is wel zo gezellig om samen aan tafel te blijven zitten. Om ervoor te zorgen dat je kindje zich niet gaat vervelen kun je wat speelgoed op tafel leggen. Zo vermaakt je kindje zich prima en zal jij lekker ongestoord door kunnen eten. Met deze leuke blokken van Abrick kan je kindje vrolijke creaties maken.

7

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

1 Comment

  • Reply
    tisfeest
    15 december 2016 at 09:35

    Ja zo een stoel van nummer twee is inderdaad super handig, misschien dat ik er binnenkort zo eentje ga aanschaffen. Is er niet toevallig een goedkopere variant? Als niet hele rijke vader is het wel best prijzig.

    Groetjes, Vincent

  • laat hier je reactie achter!