Kleine momenten, groots geluk: 4x fijne familiemomenten mét handige tips en items!

Samen spelen

Je eigen familie worden: kijk (of keek) je hier ook zo naar uit? Samen de ochtend starten met je kleintje tussen jullie in of het bed ritueel met een verhaaltje voor het slapengaan: elk familiemoment is er één om te onthouden en te koesteren. En oké, we weten dat het soms ook best zwaar kan zijn  (hallo slapeloze nachten!). Om je een beetje op weg te helpen en je extra te laten genieten van die fijne momenten samen, hebben we de leukste en handigste producten op een rijtje gezet die alles nét even makkelijker maken. 

Eerste pakje uitzoeken

Dit is toch wel één van de allereerste momenten dat je écht beseft dat er een kleintje op komst is: het uitzoeken van het eerste pakje. Want wauw, er gaat gewoon echt zo’n klein mensje komen! Hoewel jouw mini-me nog rustig doorgroeit in je buik, bereiden jullie je voor om een familie te worden. En dat eerste pakje zijn de állereerste kleertjes die jouw pasgeboren kleintje aan gaat krijgen en waarmee je de geboorte wereldkundig gaat maken. Belangrijk dus dat jouw kleine er straks op en top bij ligt 😉 Ga je voor een overslagpakje (handig met aan- en uitkleden) of liever eentje met knoopjes? Wist je trouwens dat de meeste baby’s bij de geboorte maat 50 aankunnen? Dat is de gemiddelde lengte. Sommige kindjes zijn wat groter en passen bij de geboorte maat 56. Is je kindje te vroeg geboren? Dan hebben we ook veel babykleding in maat 44.

Prénatal newborn unisex pakje Pure

Prénatal newborn unisex pakje Pure
€19,99

Prénatal newborn jongens 1-delig pakje

Prénatal newborn jongens 1-delig pakje
€17,99

Prénatal newborn unisex onesie

Prénatal newborn unisex onesie
€17,99

Wakker worden

Hallo nieuw leven en vaarwel uitslapen! Nu je een persoonlijke wekker hebt in de vorm van een baby verander je in een vroege vogel. Ondanks dat je ’s nachts soms wat minder uurtjes pakt, kunnen die ochtenden toch heel fijn zijn. Waarschijnlijk betrap je jezelf er steeds vaker op dat je tegen je kleintje zegt; “kom maar even in het grote bed”. Nog heel even samen knuffelen en rustig wakker worden voor de hectiek van de ochtend begint. En of je nu borst- of flesvoeding geeft of de pindakaas in de haren van je dreumes ziet verdwijnen, met een kop koffie adem je diep in en voel je dat het hierom draait: samen zijn en genieten (oké en ondertussen de slaap nog even uit je ogen wrijven).

Prénatal voedingskussenhoes

Prénatal voedingskussenhoes
€14,99

Prénatal baby meisjes pyjama

Prénatal baby meisjes pyjama
€9,99

Prenatal ledikantlaken

Prénatal ledikantlaken
€13,99

Samen spelen

Dat eerste lachje, dan besef je wat een plezier jullie gaan beleven! Het samen spelen is toch wel een moment op de dag waar je naar uitkijkt. Samen kijken naar de leuke figuurtjes bungelend boven het speelkleed en keer op keer die gebouwde  toren omgooien. Of wat dacht je van het altijd succesvolle spelletje ‘kiekeboe!’. Doet het bij ieder kleintje goed! Je ontdekt de wereld weer even opnieuw én herontdekt het kind in jezelf.

Prénatal houten loopfiets 4-in-1

Prénatal houten loopfiets 4-in-1
€54,99

Prénatal muziekmobiel Lama

Prénatal muziekmobiel Lama
€29,99

Little Dutch vormenstoof

Little Dutch vormenstoof
€13,95

Naar bed

De dag is alweer bijna voorbij, tijd om naar bed te gaan! Eerst nog even lekker in bad, daarna nog héél even samen knuffelen en dan dat ene leuke boekje voorlezen waar je kleintje zo dol op is. Je sluit af met jullie favoriete slaapliedje. Slaap zacht kleintje, droom fijn. Wist je trouwens dat je na 6 maanden al prima kunt beginnen met het voorlezen van een boekje? En dat voorlezen de taalontwikkeling van je kindje stimuleert? Hij leert daarmee nieuwe woordjes kennen en kan in een later stadium begrijpen hoe hij zinnen moet opbouwen.

Prenatal aankleedkussenhoes badstof met patroon

Aankleedkussenhoes badstof met patroon
€14,99

Baby Shower Glove

Baby Shower Glove
€13,99

Prénatal badje

Prénatal badje
€14,99

Win een gezinsshoot ter waarde van €495,-

Al die mooie familiemomenten zijn er om te koesteren én om vast te leggen. Super waardevol om samen als gezin mooie foto’s te hebben als herinnering, toch? Mama en fotograaf Lisette Lubbers weet dit als geen ander! Hoe tof dat we samen een fotoshoot (t.w.v. €495,-) mogen weggeven waarbij Lisette jullie familiemomenten voor eeuwig vastlegt. Hoe je meedoet? Lees het hier.