Prenatal

Modern Scandinavisch design: Emmaljunga NXT90

Een allround kinderwagen die er ook nog eens superhip uitziet; klinkt goed, toch? De Emmaljunga NXT90 en NXT90 F zijn gemaakt in Zweden en dat zie je eraan af! De wagen heeft een modern Scandinavisch design en is zo gemaakt dat hij de hoogste kwaliteit en veiligheid biedt.

Allround kinderwagen

De NXT90 en NXT90 F zijn extreem stevige en ruime kinderwagens – allround voor stad en land met maximaal rijplezier op alle oppervlakken. De NXT90 heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar een duo wagen. Beide wagens zijn uitgerust met grote zwenkwielen, een XL zonnekap met extra ventilatie en zijn compact op te vouwen. Handig voor onderweg! De zit van de kinderwagen is volledig plat te leggen én is omkeerbaar: voorwaarts en achterwaarts.

Handige snufjes

De Emmaljunga NXT90 en NXT90 F hebben veel handige snufjes. Zo heeft de wagen een geïntegreerd muggennet – handig voor op reis of tijdens de zomermaanden. Door de ergonomisch verstelbare duwstang is deze kinderwagen ook erg geschikt voor lange mensen. Maak de kinderwagen compleet met de Emmaljunga reiswieg, deze is los verkrijgbaar.

  • Extreem sterk én compact op te vouwen
  • Omkeerbare zit én voorwaarts- en achterwaarts te plaatsen. Drie zitposities mogelijk.
  • XL zonnekap met extra ventilatie
  • Geïntegreerd muggennet en UV coating
  • Door de ergonomisch verstelbare duwstang is deze kinderwagen tevens geschikt voor lange mensen

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Erop uit met de kleine: 7 tips

Wanneer je erop uit gaat met de kleine, kan het nog wel eens gebeuren dat het eindigt in één grote chaos. Oeps! Daarom zetten...

Lees meer