Elektrische papa- of mamafiets: op weg met je kleintje!


Na een aantal maanden is het eindelijk zover en kun je op de fiets erop uit met de kleine: zeg hallo tegen deze elektrische mamafiets of papafiets! Bij het vervoeren van je kindje komt er wel iets meer kijken dan je oude, rammelende (stads)fiets aankan. Deze elektrische fiets biedt alles voor een soepele rit: van dubbele standaard tot een fijnere instap en stevigere banden.

Neem ’n kijkje in de Mazzeltruck & win de Cortina E-Roots Transport!

De Prénatal Mazzeldagen zijn weer begonnen en dat vieren wij met een grote winactie: de Mazzeltruck! Tijdens deze winactie mogen wij als hoofdprijs de complete Cortina E-Roots Transport weggeven, inclusief Thule Yepp fietszitje Nexxt! Met deze elektrische fiets T krijg je het beste van twee werelden: een elektrische mamafiets of papafiets én een transportfiets. Snel, veilig en good looking!

De wereld ontdekken met deze all-in-one fiets

Na de geboorte van je kindje verandert alles. Zeg maar gerust: jullie wereld staat op z’n kop 😉 Dit merk je in alle aspecten van je leven, waaronder met vervoer. Zo merk je dat het erop uit gaan toch wat meer voorbereiding vergt en dat veiligheid ineens een stuk belangrijker voor je is geworden. Een elektrische en comfortabele fiets kan jou hier behoorlijk bij helpen!

 • Een elektrische fiets bespaart jou veel tijd (en moeite :))
 • Extra ruimte tussen zadel en stuur (dus makkelijk opstappen met een voorzitje), stuurslot en stevige dubbele standaard
 • Robuust en veilig
 • Voorrek waar je een praktisch krat of mand op kunt plaatsen
 • Adapters beschikbaar voor het plaatsen van alle merken kinderzitjes
 • Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren: Espresso Brown en Polish Blue

Samen op pad met de Alpina loopfiets ‘Rider’

Ook leuk om te weten: tijdens de Mazzeldagen geven wij niet alleen een papa- of mamafiets weg, maar ook 5 Alpina loopfiets ‘Rider’ 12 inch voor de kleintjes. De ideale opstap naar de ‘echte fiets’ ???? En wie wordt nou niet blij van deze vrolijke kleuren?


Meer weten over deze elektrische fiets en de Alpina ‘Rider’? Bekijk de elektrische fiets hier en klik hier om de Alpina loopfiets te bekijken. Leuk om te weten: tijdens de Mazzeldagen ontvang je tot 40% korting op bijna alles. Dus ook op heel veel items voor onderweg! Klik hier om de kortingen te bekijken.

79 Comments

 • Reply
  Marieke
  26 september 2017 at 14:30

  Helaas werkt het meedoen aan de Mazzeltruck blijkbaar alleen als je een account op Facebook hebt? Ik word daar telkens naar toe geleid… Jammer, zou graag kans maken op zo’n mooie fiets!

 • Reply
  Marion Coors
  26 september 2017 at 21:57

  Ja ja jaaaaaaaa!
  Heel graag die mooie papa fiets
  Papa heeft nu een fiets uit 1996 & zou graag met ons mee willen fietsen in het volgend voorjaar.

 • Reply
  Stephanie van der Post-Kanning
  26 september 2017 at 22:14

  Heel graag de mamafiets! Super leuk, ik doe graag mee. Sinds december 2016 de diagnose MS en zit ik ziek thuis omdat werken teveel is, er wordt aangeraden toch te blijven bewegen. Lopen doe ik veel en met fietsen ben ik ook begonnen, maar merk dat het zwaar is met een kleintje achterop. Wat extra hulp met trappen zou dus super zijn.

 • Reply
  Vrin
  26 september 2017 at 22:20

  Ja leuk voor mn verjaardags kado ????

 • Reply
  Lenore
  26 september 2017 at 22:25

  Ik weet niet precies hoe ik mee kan doen, maar super graag!! Wij kunnen zo’n fiets echt goed gebruiken voor onze kleine!!

 • Reply
  scarlett zegstroo
  27 september 2017 at 00:14

  deze fiets zou echt geweldig zijn voor mij. ik hoop echt dat ik hm win.

 • Reply
  CINDY
  27 september 2017 at 08:53

  Dit zou een uitkomst zijn mijn man heeft altijd de auto mee naar zijn werk
  We hebben 3 kinderen de oudste is 8 die heeft zijn eigen fiets maar wij hebben een kindje van 2 en 1 waarmee ik vaak thuis ben
  Dit zou zo mooi zijn en ideaal zodat ik met hun ergens heen kan

 • Reply
  romanja
  27 september 2017 at 15:03

  Ja graag wil ik hem willen voor mijn kleine. Omdat ik nu geen fiets heb en overal nu heen moet met de auto en ze vindt het super fijn om buiten te zijn!!

 • Reply
  remco ter plegt
  27 september 2017 at 15:17

  leuk voor mijn vrouw zo nieuwe fiets met twee kinderen en lekker in de buitenlucht.

 • Reply
  Wendy
  27 september 2017 at 17:14

  Ik wil hem ook wel graag winnen maar waarom moet iedereen een “zielig” verhaal ophangen, helpt dat om meer kans te maken? Ik wil deze fiets gewoon winnen omdat ik dan lekker met onze kleine man kan fietsen!

 • Reply
  Jennifer Liu
  27 september 2017 at 21:39

  Ik ben op dit moment zwanger van onze tweede dochter en zou het geweldig vinden om de fiets te winnen aangezien wij geen fiets hebben en op ijburg wonen in Amsterdam. Het zou perfect zijn om een fiets te hebben zodat we lekker kunnen fietsen en van de natuur mogen genieten!

 • Reply
  Ria
  28 september 2017 at 08:18

  Geweldig deze wil ik wel graag winnen. Om Heerlijk te fietsen met mijn dochter.

 • Reply
  Tessa Ampt
  28 september 2017 at 13:50

  Wat lijkt het mij heerlijk om lekker te kunnen fietsen door de polder met mijn zoontje! Hij is ontzettend nieuwsgierig en door te kijken op de fiets kan hij nog veel meer ontdekken:)

 • Reply
  Charissa
  28 september 2017 at 20:53

  Over 5 weekjes bevallen! Van onze 3 zoon dit zou erg mooi zijn straks met 2 kindjes.
  Mijn moeder heeft er een en vandaar ik weet dat het heel prettig is ????

 • Reply
  Elvira
  1 oktober 2017 at 09:12

  Voor mijn dochter Mendy de Waal-Jager die dan met haar 3 kinderen van 2,4 en 6 kan fietsen. Het is voor haar moeilijk om op een gewone fiets te fietsen omdat ze geen kraakbeen in haar knieen heeft en hier in Limburg bijna geen vlakke wegen zijn

 • Reply
  iris
  1 oktober 2017 at 09:15

  Zou ik echt super vinden om te winnen mijn mooie meid van 1jr zit graag bij mij op de fiets om alles te leren ontdekken en dat is zo leuk om te zien!!! En voor mij heel leuk om te winnen want heb geen rijbewijs dus moet elke dag fietsen ????????????????

 • Reply
  Cristina Rademakers Calin
  1 oktober 2017 at 09:17

  Zou geweldig zijn! Ik heb twee dochters die altijd op mijn fiets willen… hellaas op dit moment niet mogelijk!

 • Reply
  Sonja haazelager
  1 oktober 2017 at 09:18

  WoW dat zou super zijn
  Wij verwachten na lang wachten onze dochter in december
  Zou een heeeeul leuk kerstkado zijn ????

 • Reply
  Linda Verduin
  1 oktober 2017 at 09:18

  Met 2 kids op de fiets is dit echt super???? Wauw! De school van mijn dochter is niet dichtbij en ze gaat in april 5 dagen omdat ze dan 4 jaar is. Ik zou graag ook dagen met haar fietsen ipv altijd met de auto. Dit zou het zoveel makkelijker maken!!

 • Reply
  Gisela Buitelaar
  1 oktober 2017 at 09:26

  Voor Jaap Buitelaar en Jessica Buitelaar zodat ze er lekker op uit kunnen met onze kleinzoon Mees die nu bijna 7 maanden isg

 • Reply
  Jolanda koot
  1 oktober 2017 at 09:26

  Super worden de ritjes nog leuker en langer

 • Reply
  Roxanna
  1 oktober 2017 at 09:27

  Jaa oh jaa die zou ik graag willen winnen..
  Ik heb nu een fiets waar steeds iets aan mankeert. En zelfs kleine kinderen me op inhalen, aangezien de versnelling en banden niet goed zijn.
  Zeker nu ik wat verder weg moet werken en er op de fiets heen moet. Het idee dat ik door deze fiets weer sneller bij mn gezinnetje kan zijn maakt me de hele dag vrolijk. En dan ook nog mijn kleine meisje veilig vervoeren !!! Wat een cadeau wat een fantastische prijs

 • Reply
  Bosklopper
  1 oktober 2017 at 09:31

  Deze fiets kan ik goed gebruiken ik iets erg veel want ik heb geen rijbewijs. Met twee kids op de fiets zou dit makkelijker zijn en dan kunnen we ook wat verder weg.
  Mijn meiden houden van mee gaan op de fiets we kunnen de fiets heel goed gebruiken.

 • Reply
  Susan tholen
  1 oktober 2017 at 09:31

  Wat lijkt me dat een geweldige fiets! Heerlijk samen op reep met mijn lieve zoontje.
  Voor mij een reden om dan vaker de fiets te pakken 🙂
  Dus ik ga heeeeeel hard duimen. ????????

 • Reply
  Jose feeleus
  1 oktober 2017 at 09:33

  Ik zou heel graag naar het strand willen fietsen maar ik red dat helaas niet. Ik zou heel graag een electrische fiets willen met mijn zoontje. Helaas zelf niet in de gelegenheid om een electrisch fiets te kopen, ik zou hem daarom heeeeel graag willen winnen!! Wat zouden wij daar elke dag weer van genieten

 • Reply
  mellanie everts
  1 oktober 2017 at 09:34

  ow dat lijkt me geweldig. met een tweede kleintje op komst zou dit toch fantastisch zijn. heerlijk genieten van de natuur in onze mooie omgeving. het fietsen maakt het gemakkelijker met zo’n mooie elektrische mama fiets. we gaan duimen dat wij deze fiets gaan winnen.

 • Reply
  Nynke
  1 oktober 2017 at 09:34

  Heel graag zou ik deze mooie fiets willen winnen, voor de afstanden die ik fiets met twee hummels is dit een fantastische fiets. Ik doe graag mee met de win actie.

 • Reply
  Anke
  1 oktober 2017 at 09:36

  Jaaa wat zou ik deze toffe fiets graag willen winnen. Met een dochter van anderhalf en een tweede op komst, zou het erg goed uitkomen! Zo kunnen we er straks lekker met z’n drieën op uit! ????

 • Reply
  Sharon
  1 oktober 2017 at 09:42

  Kan de fiets goed gebruiken met 2 kinderen, 1 naar school brengen elke dag op de fiets en de andere naar het kdv brengen.

 • Reply
  Sara
  1 oktober 2017 at 09:43

  Ik zou heel graag deze mooie mama fiets winnen!!! In december verwachten we ons eerste kindje en het zou geweldig om een mooie mama fiets te winnen zodat de kleine er ook van kan genieten van al het mooie !! Ook aangezien ik nog geen fiets heb zou dit een top vervroegd kerstcadeau zijn!!!!

 • Reply
  Patricia
  1 oktober 2017 at 09:45

  Ik zou hem willen winnen voor mijn moeder. Door haar herseninfarct mag ze nog geen auto rijden wel inmiddels fietsen. Ze zou zo graag een nieuwe fiets willen zodat ze met haar kleinzoon overal heen kan fietsen, als ze op hem past

 • Reply
  Yvette
  1 oktober 2017 at 09:55

  Wij zouden deze fiets graag winnen voor de opa van onze Maud.
  Hij kan sinds de zwangerschap al niet wachten om met zijn kleindochter te gaan fietsen. Helaas wordt dat op opa’s race fiets lastig, maar op een mama/opa fiets worden dat veel gezellige kilometers. Tringtring!

 • Reply
  Mirella
  1 oktober 2017 at 09:55

  Whaaauw Graag! Word het fietsen een stukje makkelijker van met 2 kinderen. En kunnen we vaker fietsend alles gaan doen.

 • Reply
  Manon
  1 oktober 2017 at 10:13

  Jaa! Zodat we dadelijk lekker kunnen fietsen met ons kindje!!

 • Reply
  Els
  1 oktober 2017 at 10:18

  Wil de fiets graag winnen voor mijn dochter. Kan ze dadelijk heerlijk fietsen met haar 2 kleintjes

 • Reply
  Chantal
  1 oktober 2017 at 10:31

  Jaaa, heel graag! Lekker fietsen, met de kleine man!
  Doe ik nu ook al heel vaak, maar dan gaat het net iets makkelijker.

 • Reply
  Lisette
  1 oktober 2017 at 10:32

  Ik zou de fiets graag voor mijzelf winnen. Wegens medische gezondsproblemen al heel blij dat ik zwanger ben. En wat zal het nog fijner zijn als ik er in de toekomst zelf mee kan fietsen op een elektrische fiets!!

 • Reply
  Sabine
  1 oktober 2017 at 10:40

  Ik zou heel graag deze super mooie fiets willen winnen. Ik doe alles op de fiets namelijk maar sinds mijn zoontje er is wil dat niet meer. Omdat mijn oude fiets gewoon niet vertrouwd meer is. Hij is aan vervanging toe maar fietsen zelfs 2e hands zijn zo duur. Dus nu lopen we alles maar. Deze fiets zou heel veel helpen. Zou heel fijn zijn als ik hem zou mogen winnen.

 • Reply
  Loraine
  1 oktober 2017 at 10:43

  Oohhhhh wat zou ik die fiets graag winnen ???????? Ik zeur er steeds om bij mijn man. Onze kleine man is alweer 8 maanden dus we kunnen eindelijk lekker gasn fietsen samen ❤❤

 • Reply
  Amanda Verheul
  1 oktober 2017 at 10:46

  Heel graag. Mijn vriend doet alles op de fiets met onze twee dochters. Omdat ik de auto heb met werk als verloskundige. (Ik kan moeilijk met de fiets naar bevallingen in de stad)

 • Reply
  Leonie
  1 oktober 2017 at 10:54

  Wauw ik zou de mooie elektrische fiets wel willen winnen. Ik krijg mijn eerste kindje in februari. ????

 • Reply
  Evita Vervaart
  1 oktober 2017 at 11:01

  Ik doe heel graag mee, ik ben 4-9 voor het eerst moeder geworden. Ik kan niet wachten om met mijn zoontje te gaan fietsen en dan zou deze fiets goed van pas komen!!

 • Reply
  Sanne
  1 oktober 2017 at 11:30

  Zou hier zo super van pas komen voor al die kilometers die ik per dag moet afleggen met 2 kindjes en ik heb astmatische bronchitis dus op een gewone fiets. Krijg ik al gauw hoestbuien dus dit zou zo van pas komen om me eigen te ontlasten

 • Reply
  Groenenberg
  1 oktober 2017 at 11:37

  Wil hem graag winnen…..

 • Reply
  Rianne van Ballegooijen-Tijsterman
  1 oktober 2017 at 11:38

  Ik wil se papa variant winnen voor mijn lieve man

 • Reply
  Gerda
  1 oktober 2017 at 11:39

  Ja zou fantastisch zijn voor mijn dochter Madeline Laurijsen. Ze heeft niet eens een fiets, en kinderen vinden het heerlijk om te fietsen.

 • Reply
  Jennifer
  1 oktober 2017 at 11:44

  Heel graag de prachtige electrische transport fiets. Mijn fiets is echt aan vervanging toe!!

 • Reply
  Chantal
  1 oktober 2017 at 12:06

  Dit zou geweldig zijn! Ik zoek al een tijdje een fiets om met mijn zoontje te kunnen fietsen en hem naar de opvang te brengen. Ik doe nu alles met het ov dus zo fiets zo een uitkomst zijn????

 • Reply
  Kim Buitendijk
  1 oktober 2017 at 12:31

  Heel graag voor mezelf. Ik fiets 3 dagen per week naar mijn werk en breng in de vakanties mijn 2 Kids van 5 en 1,5 op de fiets naar de opvang. Een elektrische fiets zou zeker bam pas komen en veelvuldig gebruikt gaan worden!

 • Reply
  Marieke Foekking
  1 oktober 2017 at 12:38

  Ik wil de elektrische manager heeeeel heeeel heel graag winnen! Na een zware zwangerschap en extreme vroeggeboorte van mijn zoon met 29 weken, waarna 12 weken ziekenhuis mogen we best een beetje verwend worden!!

 • Reply
  Bianca
  1 oktober 2017 at 12:41

  Ja heel graag wil ik die winnen
  Met n tweede kindje op komst
  zou dit een heel stuk makkelijker worde met fietsen
  Ga heel hard duimen

 • Reply
  Mirjam
  1 oktober 2017 at 13:01

  Ja leuk om met de kleinkinderen op stap te gaan.

 • Reply
  Iris
  1 oktober 2017 at 13:15

  Lieve prenatal, dit wil ik ook wel echt winnen! Heb 2 kindjes, 1 van 3 maanden en 1 van 2 jaar. Lijkt mij dan super handig om samen op stap te gaan.

 • Reply
  Arianne
  1 oktober 2017 at 14:14

  Het is bijna zover dat mijn zoontje mee kan op de fiets. Ik heb geen auto dus zou deze fiets heel graag willen winnen!

 • Reply
  Manon
  1 oktober 2017 at 14:41

  Mijn zoontje vindt fietsen echt geweldig.
  Met zoon fiets kunnen we grote stukken fietsen waar hij heel blij van wordt.

 • Reply
  A. Zeitsen
  1 oktober 2017 at 15:17

  Deze oma vindt dat de papa van haar kleinzonen Thijmen en Thomas best zo’n handige fiets “verdient”

 • Reply
  Patricia
  1 oktober 2017 at 15:29

  Ik zou heel graag deze fiets willen winnen!! Kan ik samen met mijn zoontje van 9 maanden eindelijk is naar oma fietsen! En super dat prenatal ook aan mensen zonder Facebook denkt en op deze manier mee kunnen doen!!!

 • Reply
  Natascha
  1 oktober 2017 at 15:46

  Ik zeg ideaal voor een single mom met een tweeling van 6 maandjes oud. Ik heb geen fiets, zou geweldig zijn, nu mijn baby’s groter worden????

 • Reply
  Jessica
  1 oktober 2017 at 16:14

  Heel graag!! Zodat ik met Mn dochtertje lekker wat verder kan fietsen en zonder auto naar de grote speeltuin kan! We gaan duimen!! <3????

 • Reply
  Marieke Gonzalez
  1 oktober 2017 at 16:46

  Heb een zoontje van 2,5 en een dochter van bijna 7 weken. Zou hem heel erg graag willen winnen, aangezien fietsen door omstandigheden niet altijd makkelijk is en extra ondersteuning wel fijn zou zijn. En wij ook niet altijd een auto ter beschikking hebben.

 • Reply
  Crisana Witter
  1 oktober 2017 at 16:58

  Ooooooooooh wat wil ik die luxe dames fiets graag winnen zeg!!!! Kunnen we nog harder en verder fietsen zonder uitgeput te raken. Daar heeft de kleine meid geen last van wanneer ze in haar fietskar zit, maar is voor mij des te harder trappen????. Sparen voor een elektrische fiets gaat niet zo rap, dus winnen zou super zijn????

 • Reply
  rianne
  1 oktober 2017 at 17:35

  Graag!!! En super mooie fiets????
  Super handig met 2 kids straks, jongste nu 3 maandjes dus straks heerlijk met 2 kids fietsen????????

 • Reply
  Samantha Marantika
  1 oktober 2017 at 19:56

  Jaaa! Aangezien ik zo veel moet gaan fietsen (bewegen) omdat ik 9 weken na de stil geboorte van onze zoon weer in verwachting was, en nu sinds 2 weken een nieuwe prachtige zoon heb, word het een hele opgave om te gaan sporten en terug m’n ouwe lichaam terug te krijgen. Met onze dochter van 3,5 en zoontje word het fietsen straks een stuk leuker en langer als ik elektrisch ondersteund word. 🙂

 • Reply
  Marjolein
  1 oktober 2017 at 20:30

  Voor de liefste papa . Die heeft alleen een wielrenfiets en wil graag een fiets waar hij samen met zijn dochter op kan.

 • Reply
  Amalia henning
  1 oktober 2017 at 20:40

  Ik zou heel graag deze fiets willen winnen voor mijn lieve man!

 • Reply
  Manon Kornet-Kiewiet
  1 oktober 2017 at 21:00

  Jaaaaaaaaaaaaa heeeel graag. Ik ben gek op fietsen maar kan het helaas niet meer met mijn huidige fiets mij knie is helaas kapot en dat is gekomen doordat de dokter een gescheurde kruisband over het hoofd heeft gezien na een val tijdens het skiën. Ik wil heel graag geopereerd worden maar dat kan voorlopig nog niet en tot die tijd is het een rondje fietsen om de kerk en weer terug want daarna kan ik al weer een paar dagen moeilijk lopen. Een elektrische fiets zou DE oplossing zijn echter hebben er het geld er niet voor. We sparen hard maar helaas gebeurt er elke keer wel weer iets dat er een klein beetje geld er van nodig hebben. Nu heeeelhard hopen en geluk hebben alsjeblieft ????

 • Reply
  Bettina
  1 oktober 2017 at 21:13

  Ja heeel graag!!

 • Reply
  Kim Van Zundert
  1 oktober 2017 at 21:22

  Ja heel graag! Ik heb twee prachtige kinderen 1 van 2 en 1 van een paar maanden. Dit is natuurlijk het mooiste in me leven! Maar zelf ben ik al lang bezig met afvallen dit gaat nu best aardig, maar wat zou het mooi zijn om met zo een mooie fiets me dagelijkse dingen kan doen!

 • Reply
  Patricia
  1 oktober 2017 at 22:04

  Zou supper graag de fiets winnen! Nog nooit met onze dochter van 2 gefietst. In juni een hartoperatie gehad en het zou supper zijn onze eerste meters te maken op deze ontzettend leuke mama fiets. Liefs

 • Reply
  Lin
  1 oktober 2017 at 22:37

  Wauw deze fiets zou ik mega graag willen winnen aangezien mijn auto net overleden is en ik dus niet meer naar mijn werk toe kan gaan. Na een heftig jaar heb ik het wel eens verdient om iets te winnen????
  Alleenstaande moeder geworden van de meest geweldige zoon in de wereld. Huis uit moeten gaan en 3 rechtszaken verder. Nu een nieuwe baan in de thuiszorg en daarvoor heb ik een fiets nodig.. Helaas is mijn fiets gestolen en heb ik dus een probleem.
  Ik hoop zo dat mijn lieve elijah en ik die prachtige fiets winnen zodat wij fietsend ons leven door kunnen gaan met z’n 2tjes.

  Veel liefs

 • Reply
  Carlern
  1 oktober 2017 at 22:43

  I wood love to win this bike for my self am a mom of 2 boys 1 girl bike riding I did back when I used to live in curaçao haven’t back Ride in 5 years so it wood be nice to win so me and my family can hit the roads as we say in the carribean ????????

 • Reply
  Bibi
  1 oktober 2017 at 23:17

  dit zou het meest ideale cadeau ever zijn.
  Ik heb fibromyalgie kan door de pijn vaak niet genoeg kracht zetten met mn benen
  Ik heb nu een.fiets die echt ook op is..valt van ellende nog net niet uit elkaar..
  Dus ik duim duim duim..

 • Reply
  Bibi
  1 oktober 2017 at 23:20

  Iets te snel met.plaatsen….hier hoorde.nog.bij dat ik dolgraag met mijn zoontje eens een mooie fietstocht wil maken wat me nu echt niet lukt…zou super.gaaf.zijn!

 • Reply
  Assiya Braster-Bibouh
  2 oktober 2017 at 01:24

  O jeetje wat zou ik deze ontiegelijk graag willen winnen! En ik denk dat mijn omgeving er ook heel blij van wordt (trust me). Of ik de beste fietser ben? Uhm niet echt. Maar O wat zou ik graag ook een keertje de wind door mijn haren willen voelen (zoals iedereen die mij altijd voorbij fietst, ben gewoon heeeeeeeeel sloom). En dat mijn dochter dan ook eens iets zegt als: nou mam dit was echt super, er zat vaart in (ipv: ‘mamaaaaa sneller sneller’). En ook gewoon eens een keer RECHT fietsen als je boodschappen doet, wil wel graag weten hoe dat zal zijn (ja na al dat gewiebel, ben ik wel toe aan verandering). Dus ja ik doe heeeeeel graag mee (O en manlief en dochter ook)

 • Reply
  Suzanne
  2 oktober 2017 at 14:27

  Dan kan mijn vriend ons eindelijk bijhouden als we gaan fietsen . Dat zou echt heel leuk zijn voor hem !

 • Reply
  Marja
  2 oktober 2017 at 14:40

  Ook oma’s zijn er blij mee. Lekker fietsen met je kleinkind achterop ????

 • Reply
  Marja
  2 oktober 2017 at 14:40

  Ook oma’s zijn er blij mee. Lekker fietsen met je kleinkind achterop ????

 • Reply
  Vanessa Janssen Smoorenburg
  2 oktober 2017 at 15:41

  Met twee jonge kindjes van 2 jaar en bijna 1 zou deze fiets een uitkomst zijn zodat mijn oudste zoon en man ook gezellig kunnen fietsen en deze mama niet helemaal bekaf is met twee kleintjes op de fiets.

 • Reply
  Martine kooij
  2 oktober 2017 at 16:37

  Hoe doe je mee met de winactie? Want ik kom er niet uit. Erg jammer weer. Want ik wil graag mee doen. Heb de app al van Prénatal.

 • laat hier je reactie achter!