Een dagje met Finn bij Partou kinderopvang

Met een gerust hart ga je aan het werk als je kindje bij een fijne kinderopvang terecht kan. Het is daarom van groot belang om een goede kinderopvang uit te zoeken. Maar hoe pak je dit aan? We geven je graag een kijkje bij kinderopvang Partou door een dagje met Finn mee te lopen.

De moeder van Finn, Marleen besloot toen zij zwanger was de zorg voor het gezin en haar werk te combineren. Haar man Pieter is ondernemer en maakt lange dagen. Zelf werkt Marleen in de zorg en heeft onregelmatige diensten. Via Prénatal kwam zij bij Partou terecht. De reden dat zij voor Partou koos is voor de veiligheid, stabiliteit en rustmomentjes maar bij Partou is ook plezier maken net zo belangrijk! Inmiddels is Finn vijf maanden en geniet hij zichtbaar van een dag bij Partou.

Kijk mee in het dagboek van Finn en lees hoe een dag bij Partou eruit ziet.

Marleen brengt haar zoontje bij Partou langs voordat ze aan het werk gaat.

Marleen draagt Finn over aan Carolien, de pedagogisch medewerker. Finn heeft gelukkig lekker geslapen en een flesje gedronken. Klaar voor een leuke dag!

Finn krijgt zijn fruithapje. Hmm… Even wennen aan de nieuwe smaak! : )

Vervolgens is het tijd om nog even te spelen, samen met de andere baby’s in de groep. Hoe gezellig is dat? 

Na het spelen wordt Finn moe en mag hij lekker slapen terwijl de andere kinderen muziekles krijgen. Gelukkig heeft Finn een rustig plekje om even bij te komen.

Na zijn rustmomentje is het tijd voor beweging! Door te balanceren op de bal leert Finn te vertrouwen op zijn eigen lijfje.

Kiekeboe! Weer een nieuwe ervaring: je verstoppen onder een voile doek. Een schaterlachje gegarandeerd ; )

Terwijl Finn een spiegeltje voorhoudt, leert hij contact te leggen door zijn spiegelbeeld. En door op zijn buikje te liggen, worden zijn nekspieren ook steeds sterker. Hi there!

Ondertussen maakt Carolien een mooie foto van Finn. Deze foto kunnen Marleen en Pieter bekijken in Finn’s online dagboek. Zo hoeven ze ook tijdens opvangdagen de ontwikkelingen en bijzondere momenten van Finn niet te missen.

Finn heeft honger gekregen van al dat spelen. In alle rust krijgt Finn een flesje van Carolien. Even bijkomen!

Na een fijn rustmomentje gaan de baby’s met het mooie weer even naar buiten. Finn speelt met veel plezier in de ballenbak en oefent met het vasthouden van ronde onderwerpen. En hij is overduidelijk aan het genieten : )

Aan het einde van de dag haalt Pieter zijn zoon op. Op de arm van Carolien wordt hij al van ver gezien. Finn vertrekt tevreden met zijn vader naar huis. 

En, heeft dit voor jou meer duidelijkheid gegeven over een dagje op de kinderopvang? We hopen je op deze manier een goed inzicht en meer vertrouwen te hebben gegeven. Laat het weten in je reactie via Facebook.

Heb jij al opvang voor je baby geregeld? We hebben een fijne samenwerking met Partou waardoor je als klant van Prénatal gemiddeld € 500,- korting krijgt! Lees hier meer over deze actie.