Easy manoeuvreren met de Easywalker Mosey+

Easywalker Mosey+ met een slapend kindje in de wagen
Je kent het vast wel.. alle obstakels die je onderweg met de kinderwagen tegenkomt kunnen best lastig zijn. De Easywalker Mosey+ is makkelijk te verstellen en zo ontworpen dat jij maximale bewegingsvrijheid hebt. Maar dat is niet alles, de Easywalker Mosey+ is van veel meer gemakken voorzien. En als het allemaal nét iets makkelijker kan: YES please! Ontdek Easywalker Mosey+: Smooth City Rider.

Houd jij van gemak? De Easywalker Mosey+ is een wagen die heel comfortabel in gebruik is. De wagen heeft namelijk een handig opvouwsysteem: je kunt de wagen met één beweging invouwen zonder van tevoren het stoeltje of de reiswieg te verwijderen. Daarnaast kun je met deze kinderwagen makkelijk manoeuvreren. Ga je een dagje op stap naar de stad of naar de dierentuin? Geen probleem!

De kinderwagen heeft een slank en gestroomlijnd design. Precies wat je gewend bent van een Easywalker kinderwagen! De grote wielen zijn met schuim gevuld en de vele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat je alles kwijt kunt. Van extra speelgoed tot hapjes en verzorgingsitems. Bonus: de wagen heeft een gewicht van slechts 10,5 kg – dat betekent minder sjouwen en meer energie voor jouw kleine spruit, dat is altijd mooi meegenomen!

De Easywalker Mosey+ komt met een reiswieg en zitje: een kinderwagen en luxe buggy in één.

Untitled-1-Recovered
Rusten of juist ontdekken met de Easywalker Mosey+?

De kinderwagen is zo ontworpen dat je kindje kan zitten zoals hij of zij dat wilt. Draai de stoel van voor naar achter in slechts één klik. En als het tijd is voor een dutje, dan kun je het stoeltje helemaal plat leggen!

Alle kenmerken voor jou op een rijtje

 • Met één hand te besturen
 • Compact op te vouwen, zonder het zitje of de reiswieg te verwijderen
 • Draai de stoel in één klik
 • Lichtgewicht frame van slechts 10,5 kg
 • Comfortabele reiswieg
 • Veel opbergruimte (yes!)
 • In hoogte verstelbaar
 • Verstelbare zonneklep

Ben jij benieuwd geworden naar de Easywalker Mosey+? De wagen is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Charcoal Blue, Steel BlueMoss Green en Pebble Grey. Je kunt de kinderwagen bekijken in onze winkels of op onze webshop! Heb je vragen over de wagen? Dan kun je altijd langs bij een van onze winkels voor advies!

Ben jij van plan om deze wagen aan te schaffen? Laat het ons weten! 

11 Comments

 • Reply
  Rianne
  27 januari 2017 at 21:19

  Volgens mij is dit de ideale wagen om heerlijk overal mee te wandelen. Op deze manier kan je mooie herinneringen maken zonder met de wieltjes tussen de stenen te blijven steken. Altijd leuk z’n hendel in je maag 😉

 • Reply
  Tugba
  27 januari 2017 at 22:44

  Dit is de ideale wagen om overal mee te wandelen. En als het van Prenetal is dan is dat helemaal geweldig. Kwaliteit, comfortabel en zeker mooi. Zou graag met deze wagen overal willen wandelen wie weet.??

 • Reply
  Ivette
  28 januari 2017 at 00:37

  Mooie wagen! En zoals ik ‘t kan zien ook handig voor lange mensen. Die wagen kunnen wij goed gebruiken,zeker omdat deze heel compact opruimt! Wij gaan dan wandelen door de stad, de polder, boodschappen doen en nog veel meer.

 • Reply
  Cyriella
  28 januari 2017 at 08:46

  Ik zou het echt gaaf vinden voor me schoonmoeder. Ze heeft veel voor me betekend en nu heeft ze zelf een kleine princess ben benieuwd mooi kinderwagen.

 • Reply
  Patricia de hoop
  28 januari 2017 at 09:45

  Ik zou het super vinden als ik hem zou winnen voor onze 2de!

 • Reply
  Adriëlle
  28 januari 2017 at 12:08

  Mooie wagen! Ik wil wel winnen! Lekker overal wandelen en handig mee te nemen in de auto!

 • Reply
  Aishelle
  28 januari 2017 at 14:28

  Ik zou overal ermee wandelen,lekker over de dijk en mijn oudste met de kleine ermee wegbrengen, boodschappen ermee te doen. Zou supergaaf zijn om het te winnen. En zo blijven we lekker aan de wandel?

 • Reply
  Polat
  28 januari 2017 at 17:15

  Omg ? deze is super gaaaf! İk hoop hoop hoooop dat wij hem winnen ? Heb een zoontje van 4 maandjes oud en zou deze heel graag willen , zie me zelf al rondwandelen ?

 • Reply
  Sacha
  28 januari 2017 at 18:23

  Die ziet er inderdaad comfortabel uit. En compact. En dat lijkt me nou echt ideaal..! Ik zou dan veel sneller even snel in de auto springen met de Mosey+ achterin en ergens met een vriendin lekker een wandeling maken. Door de stad, of juist door het natuurgebied. Maakt niet uit, veel flexibeler ben je dan. ?

 • Reply
  Maartina Teunissen
  28 januari 2017 at 19:27

  Wij verwachten over drie maandjes ons derde kindje?en als jong ondernemend gezin lijkt dit mij een ideale wagen,mooi is hij al. Zo kunnen we na de geboorte wandelend zijn broer en zus naar school brengen. Zouden hem graag winnen

 • Reply
  EASY MANOEUVREREN – EASYWALKER MOSEY+ – Easywalker
  8 februari 2017 at 11:03

  […] De Easywalker Mosey+ is makkelijk te verstellen en zo ontworpen dat jij maximale bewegingsvrijheid hebt. Maar dat is niet alles, de Easywalker Mosey+ is van veel meer gemakken voorzien. En als het allemaal nét iets makkelijker kan: YES please! read full blog here […]

 • laat hier je reactie achter!