Easywalker Harvey – de best geteste kinderwagen ooit


Voor veel aanstaande ouders is het uitkiezen van een kinderwagen één van de meest lastige onderdelen van de babyuitzet. Er zijn veel verschillende typen kinderwagens verkrijgbaar, het is een flinke uitgave en je gebruikt hem toch iedere dag.

Harvey beste kinderwagen volgens Consumentenbond

Begin dit jaar heeft De Consumentenbond de Easywalker Harvey met een gemiddelde score van 9,2 uitgeroepen tot beste kinderwagen ooit. Wij waren benieuwd waarom, en zetten de 5 belangrijkste redenen voor jou op een rijtje:

1. Besturen en rijden: 9,9

De Easywalker Harvey is prettig om te sturen en rijdt heel lekker, zowel op gladde als ruwe ondergronden. Samen wandelen over bospaden of hobbelige wegen, het is geen probleem.

2. Veiligheid van het kind in de wagen: 9,7

Het is eenvoudig om je kindje in de wagen te plaatsen en het tuigje te verstellen. Ook gaat het instellen van de rugleuning gemakkelijk, zelfs met één hand.

3. Gebruiksgemak: 9,3

Het in- en uitklappen van de Harvey gaat gemakkelijk, en het afnemen en plaatsen van het zitje, de wieg of een autostoel ook. Ideaal als je er graag vaak met je kleintje op uit wil!

4. Boodschappenmand: 9,2

De Harvey heeft een grote en goed toegankelijke boodschappenmand. Een hele fijne wagen dus om samen met je kindje boodschappen te gaan doen of een uitstapje te maken.

5. Ergonomie voor het kind: 8,5

Zowel de reiswieg als het zitje van de Easywalker Harvey zijn heel comfortabel voor je kindje.

De Consumentenbond: “De Easywalker Harvey is de beste combiwagen. Hij rijdt heel prettig op alle ondergronden, is wendbaar, comfortabel voor het kind en gemakkelijk in en uit te klappen!”

Heel uitgebreide kinderwagen

Wat zo fijn is aan de Easywalker Harvey is dat je er verschillende kanten mee op kunt. Je kunt de wagen op meerdere manieren samenstellen; met stoeltje, reiswieg of een autostoeltje. De Harvey wordt standaard inclusief zitje geleverd en optioneel kun je er de Harvey reiswieg aan toevoegen. De kinderwagen kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden of voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Fijn als er ooit een broertje of zusje op komst is, maar ook als je in verwachting bent van een tweeling is dit een hele praktische wagen. Met een winkelprijs van 799,- voor een hele set is de Easywalker Harvey met recht de Beste Koop te noemen. En.. met het geld dat je bespaart kun je iets leuks doen samen met je kindje! 🙂

Meer weten?

Zou je graag meer over deze kinderwagen willen weten? Bekijk hier de demonstratie video van de Easywalker Harvey of kom hem proberen in onze winkels!

geen reacties

laat hier je reactie achter!