Easywalker Harvey² – De best geteste kinderwagen verbeterd

Easywalker Harvey2

Voor veel aanstaande ouders is het uitkiezen van een kinderwagen één van de meest lastige onderdelen van de babyuitzet. Er zijn veel verschillende typen kinderwagens verkrijgbaar, het is een flinke uitgave en je gebruikt hem iedere dag. De Easywalker Harvey werd in 2018 door de Consumentenbond uitgeroepen tot de best geteste kinderwagen ooit. Zijn opvolger, de Easywalker Harvey², heeft extra voordelen en is zo mogelijk zelfs nog beter! Benieuwd waarom? Lees snel verder!

Harvey beste kinderwagen volgens Consumentenbond

In 2018 heeft De Consumentenbond de Easywalker Harvey met een gemiddelde score van 9,2 uitgeroepen tot beste kinderwagen ooit. Wij waren benieuwd waarom, en zetten de 5 belangrijkste redenen voor jou op een rijtje:

1. Besturen en rijden: 9,9

De Easywalker Harvey is prettig om te sturen en rijdt heel lekker, zowel op gladde als ruwe ondergronden. Samen wandelen over bospaden of hobbelige wegen, het is geen probleem.

2. Veiligheid van het kind in de wagen: 9,7

Het is eenvoudig om je kindje in de wagen te plaatsen en het tuigje te verstellen. Ook gaat het instellen van de rugleuning gemakkelijk, zelfs met één hand.

3. Gebruiksgemak: 9,3

Het in- en uitklappen van de Harvey gaat gemakkelijk, en het afnemen en plaatsen van het zitje, de wieg of een autostoel ook. Ideaal als je er graag vaak met je kleintje op uit wil!

4. Boodschappenmand: 9,2

De Harvey heeft een grote en goed toegankelijke boodschappenmand. Een hele fijne wagen dus om samen met je kindje boodschappen te gaan doen of een uitstapje te maken.

5. Ergonomie voor het kind: 8,5

Zowel de reiswieg als het zitje van de Easywalker Harvey zijn heel comfortabel voor je kindje.

De Consumentenbond: “De Easywalker Harvey is de beste combiwagen. Hij rijdt heel prettig op alle ondergronden, is wendbaar, comfortabel voor het kind en gemakkelijk in en uit te klappen!”

Harvey²

De Easywalker Harvey² is de opvolger van de Easywalker Harvey en heeft een aantal unieke nieuwe voordelen ten opzichte van zijn voorganger:

  • Zowel de reiswieg als het zitje hebben een zonneklep
  • Aan het matrasje en de kap van de reiswieg is extra ventilatie toegevoegd
  • De kap van het zitje heeft een extra ventilatieraam gekregen
  • Het voetensteuntje is uitklapbaar
  • Leatherette bumper bar

Heel uitgebreide kinderwagen

Wat zo fijn is aan de Easywalker Harvey² is dat je er verschillende kanten mee op kunt. Je kunt de wagen op meerdere manieren samenstellen; met stoeltje, reiswieg of een autostoeltje. De Harvey² wordt standaard inclusief zitje geleverd en optioneel kun je er de Harvey² reiswieg aan toevoegen. De kinderwagen kan voor twee kindjes van verschillende leeftijden gebruikt worden of voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Fijn als er ooit een broertje of zusje op komst is, maar ook als je in verwachting bent van een tweeling is dit een hele praktische wagen. Met een winkelprijs van 849,- voor een hele set is de Easywalker Harvey² met recht de Beste Koop te noemen. En.. met het geld dat je bespaart kun je iets leuks doen samen met je kindje!

Shop till you drop

Easywalker Harvey2

Easywalker Harvey2 – coral green
€699,-

Easywalker Harvey2

Easywalker Harvey2 – night black
€699,-

Easywalker Harvey2

Easywalker Harvey2 – stone grey
€699,-

Easywalker Harvey2

Easywalker Harvey2 – night black platinum
€699,-

Easywalker Harvey2

Easywalker Harvey2 – ocean blue
€699,-